összegezzünk: januártól márciusig!

61 7 0
                                    

sziasztok!

tudom, hogy nincs sose rész, mert egy lusta krumpli vagyok, de ha nincs kedvem, akkor nem tudunk mit tenni. ˇˇ" mivel most szüneten vagyok, ezért összeszedtem nektek pár véleményem a nemrégiben kijött kpop dalokról. ez most nem egy teljes körű elemzés, mert nem szeretném minden egyes itt szereplő csapattal ezt lejátszani, de így legalább ők sem maradnak ki. ^^

1. CLC - NO > január 30.

elképesztő, hogy mennyire nagy hatást gyakorolt rám ez a dal. yeeun rappelése annyira megragadó és a koreó, ami ott van, totál megmozgat!! ultra szexi az egész, mindenki gyönyörű benne. a ,,no"-s részek a kedvenceim, ráadásul amikor seungyeon mondja. meghaltam. .—. nagyon tehetségesek, ha lesz erőm, akkor megtanulom a nevüket eskü, pedig nem vagyok nagy gg stan.

2. ATEEZ - HALA HALA > február 7.

igaz, tudom hogy a hala hala és egyben a treasure ep. 2: zero to one a második mini album nem ekkor, hanem január harmadik hetében jött ki, de maga az mv a heart awakened, live alive-hoz csak februárban. a dalt magát ismertem, de még nem voltam olyan erős idegzetű, hogy meghallgassam az albumot (tuti állati jó :c), ezért csak a title track-ig és idáig jutottam. nem is maga a performance videó, hanem inkább a live stage-ek fogtak meg. san kéremszépen, khmm, khmm!! nagyon durván érződik a sexy vs. cute conceptjük a srácoknak, pedig még rookie-k. ki merem mondani, hogy az skz-vel karöltve ők fogják uralni a negyedik generációt. minden rapp, minden vokál a helyén van, nem is kívánhatnánk jobb csapatot! az meg mekkora jófejség már tőlük, hogy meglátogatják a magyar atiny-kat áprilisban. pls valaki vigyen el :ccc ezek a ruhák amúgy annyira halálian jók, hogy húúúú!! wooyoung amúgy nagyon veszélyes, vigyázni kell vele. 

3. ITZY - DALLA DALLA > február 10.

úristen, annyira meglepődtem, amikor debütáltak!! ugyanis elkezdtem nézni a stray kids survival show-ját, és ott ugye nem csak a fiúk debütálhattak volna, hanem ha a show case-n jobban tetszik jyp-nek a lányok, a junior fiú csapat vagy egy szólista, akkor őt/őket nyomja tovább. sajna nem a lányokat választotta, pedig édesek voltak akkor. amikor pedig megláttam, hogy eme öt lány közül négyet én már korábbról ismerek, nagyon megörültem!! hiszen ők is ugyanolyan keményen dolgoztak, mint a többiek. ott volt yeji — nagyon durván felnőtt, istenem de szexi lett! —, chaeryeong — milyen édes volt az elálló füleivel, most meg kész nő —, ryujin — how baby volt, most meg jesus de szexi lett ő is! nagyon energikus lány volt trainee-ként, megérdemelte, hogy ide jusson —, és végül yuna is ott volt. ♥ ó, és hogy mégjobban meglepődjetek ryujin és yuna benne volt a bts love yourself-es highlight reel-jében. ^^ visszatérve magához a dalhoz, nagyon fülbemászó dallama van. amikor először hallottam, akkor nem kedveltem benne a rapet, de aztán elkezdtem jobban belelátni a dalba. a szövege, a koreója minden nagyon jó benne. :3 stan talent, stan itzy!

 :3 stan talent, stan itzy!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
KPOP AND MEWhere stories live. Discover now