☼ ATEEZ SUMMER VIBE COMEBACK ☼

48 4 1
                                    

sziasztok! itt a nyári szünet, aminek kifejezetten örülök - azon kívül, hogy a drága sulim nem az utolsó napon tartotta meg az évzárót, így vissza kell csicskulni a suliba még -, mert így tudom hozni nektek szépen a comeback-eket. még adós vagyok 2 nct-vel, mert miattatok még mindig nem hallgattam meg az egész we are superhuman albumot és wayv is ott van még. de ma nem velük foglalkozunk, hanem egy kicsit a jelenlegi  kedvenceimmel, az ateez-el. ^^

rövid infómorzsa, hogy őket a say my name ideje alatt kezdtem el megszeretni. amikor a treasure kijött, abba is belehallgattam, de nem tetszett. nem értettem a nagy hype-ot körülöttük, de amikor a treasure ep. 2: zero to one-t kidobták, rá kellett jönnöm, hogy zseniális, amit művelnek. emiatt mindkét albumukat elkezdtem hallgatni, és ha lesz pénzem, tuti megveszem őket, mert hogy nekem kell egy san-s photocard az száz!! szóval atiny (ateez + destiny) lettem, a fandom tagja, és izgatottan vártam ezt a cb-t, amibe most bele is vágunk! indítanék is a gyönyörű concept fotóval!

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

2, 3! 8 MAKES 1 TEAM! HELLO, WE'RE ATEEZ!

2, 3! 8 MAKES 1 TEAM! HELLO, WE'RE ATEEZ!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Megjelent: 2019. június 10.

Album: TREASURE EP.3 : One To All

Műfaj: Dance

Cég: KQ Entertainment

Saját vélemény:

1. Utopia:

Sokan dicsérték ezt a dalt, és nem is véletlenül. Minden megvan benne, aminek benne kell lennie. Ahogy olvastam a szöveget, egészen megérintett. Az, hogy nem  szabad feladni az álmainkat, nagyon fontos feladat. Erről amúgy a Shingeki no Kyojin jutott eszembe, a legújabb évadból Erwin érzései, de nem is mondok többet, mert lehet valaki itt meg akarja nézni az animét, és akkor ez spoiler lenne.

Visszatérve a szöveg nekem nagyon sokat számít egy dalnál. Persze elhallgatom a szerelmes számokat, de ha tudom, hogy jelentősége van annak, amit hallgatok, akkor már sokkal többet jelent nekem az egész. A bridge-k, amiket San és Jongho énekelt, zseniálisak voltak. ♥ Nem tudom elhinni, hogy ilyen fiatalon - az átlagéletkor a csapatban 20 év -, hogy lehetnek ennyire tehetségesek. Főleg a maknae-nk, Jongho! Ki a francnak mennek ilyen jól a high note-k, és kinek van még ilyen tiszta hangja tizenkilenc évesen? Nem sok idolnak.

Betalált nálam az Utopia rendesen, nagy reményeket fűzök a többi dalhoz is.

2. Illusion:

KPOP AND MEWhere stories live. Discover now