BTS COMEBACK, AVAGY HOGYAN KÉSS EL TELJESEN

64 9 4
                                    

ejjó bois! én vagyok irina, és előbújtam a páncélomból! azt hiszem erre a nyárra tényleg rittyenteni fogom a részeket, de tavaly - 2018-ban - kb. semmit nem tanultam, mert ide írogattam végig. de ez az év is elrepült, hálisten ez a hét lesz az utolsó és végre vége a sulinak! szóval a nyári szünetben több részre számíthattak.

> lécci legyetek aktívak a kommenszekcióban, mert imádok veletek beszélgetni, még akkor is, ha nem mindig egyezik a véleményünk. ^^ és így több erőm van részt készíteni, ha látom az érdeklődést! 

szóval vágjunk is bele ezeknek a bubuknak az elemzésébe! :3

szóval vágjunk is bele ezeknek a bubuknak az elemzésébe! :3

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Megjelent: 2019. április 12.

Album: Map Of The Soul : Persona

Műfaj: Pop / R&B / Rap / Rock

Cég: Bighit Entertainment

Saját vélemény:

1. Intro: Persona [RM solo]: 

Az intro-t, ahogy szokása a BigHit-nek az elmúlt comeback-ek óta, most is korábban kirakta. Kicsit féltem az egésztől, hogy mégis milyen lesz ez az album, mert bár RM remekelt, hiszen ő egy zseniális ember, zseniális előadó, de nem tudtam valahogy a színvilágot befogadni. Aztán rá kellett jönnöm, hogy ez a dal nem más, mint maga az ember, nem is RM, hanem Kim Namjoon vagy mondhatok bármilyen becenevet rá, egyszerűen ez csak az én, hogy sikerül e valaha megtalálnia az igazi valóját. Emlegeti, hogy nem is érti, hogy mit gondolt régen, amikor mikrofont vett a kezébe. Azt hitte megváltja a világot, változtat rajta, de igazándiból ő se tudja, hogy mégis adott e valamit az embereknek, mert olykor undorodva néz önmagára. Ez egy nagyon mély és fontos, elgondolkodtató üzenet. Nem kell mindig annak lennünk, akinek mások akarnak látni minket, hanem egy kicsit magunkba kell néznünk és meg kell találnunk a belső békénkhez vezető utat. a Persona igazándiból annyit tesz, hogy minden ént, amit mutatsz, az benned rejlik. Szóval ha álszent vagy, ha kedves vagy, ha éppen nem tudod, hogy sírnod kelljen e vagy nevetned, az is te vagy, az is a te Personád. Remélem ezt érthetően tudtam elmagyarázni.

Igazándiból ha jobban megnézzük a klipet, akkor olyan feliratokat látunk, mint a ,,Who am I?". Plusz énekli is, hogy ,,Who the hell am I?" Ezzel is rákérdez arra, hogy mégis kicsoda ő, még nem tudta megfejteni a lelkét. A Map Of The Soul-ját. Ugyanis ez a felirat is kivehető a falon a grafitik közül. A tükrös rész pedig azt szimbolizálja, hogy több éned, személyiségjegyed is lehet, de az akkor is te maradsz.

KPOP AND MEWhere stories live. Discover now