TOP10 KEDVENC 2019-S KPOP DALOM

105 9 0
                                    

sziasztok!  a hagyományokhoz híven most is elhoztam a számomra legnagyobbnak vélt slágereket!

10. sunmi - lalalay

sose gondoltam volna, hogy meg tudom szeretni ezt a dalt. a teaser iszonyat bejött, és azt is mondtam, hogy ez lesz a kedvenc sunmi dalom, de első hallgatásra nagyon nem így történtek a dolgok. mégis, valami fura dolog által vezérelve elkezdtem nagyon rápörögni, és körülbelül egész novemberben és decemberben napi szinten szólt. a videóklip képi világa nagyon szép és annyira különleges. <3 most már száz százalék, hogy ez a kedvenc számom tőle.

9. somi - birthday

erről már korábban beszéltem, hogy a hájp miatt nem akartam beszállni a vonatba, aztán már ott tartottam, hogy egész júliusban és augusztusban erre dzsemeltem. :-D nagyon, nagyon imádom a koreót és annyira lehet rá nyomni, komolyan nagyon nagy szám! teljesen beszippant és a születésnapomat tökre fel is dobta, mert akkor már szerettem a dalt. <333

8. stray kids - levanter

ilyen rövidke idő alatt annyira belopta magát a szívembe a dal, hogy az valami eszméletlen. imádom, imádom és ezerszeresen imádom. nagyon odatették magukat a srácok, egyetlen panaszkodó szavaim sincsen feléjük. nemcsak maga a title track, hanem a különböző stílusban íródott dalok is nagyon, nagyon kedvesek lettek számomra az albumról. és annyira tisztelem bennük, hogy ilyen szuperül zárták az évet, ahhoz képest, hogy 2019 azért nem volt könnyű nekik.

7. the rose - red

tudom, hogy sosem beszéltem erről a dalról, pedig kellett volna. nagyon is. nemrég néztem a turnéjuk záró koncertjét szöulban, és megint rá kellett ébrednem, hogy a the rose iszonyat sokat jelent nekem. )))): nagyon sajnálom, hogy nem láthattam őket élőben.. a red és a california bár kevéske volt nekik erre az évre, mint comeback, de pont emiatt szerettem meg ezt a két dalt nagyon. a red a klipje miatt közelebb áll hozzám. bár nem érzékeltem, hogy sokat hallgattam volna, de sose volt olyan pillanat, hogy továbbléptettem volna valami másra. ezért muszáj volt hát feltennem a listára.

6. nct dream - boom

erről a dalról is jóval kevesebbet szóltam, mint kellett volna. pedig mennyire megragadó egy sláger. azt gondoltam, hogy mark elmenetelével nem lesznek már olyanok a dalaik, mint voltak. de ahogy visszanézem a diszkográfiájukat, ha a go-t nem is, de a többi számukat a boom simán űbereli. <3 jaemin rapje meg maga a megváltás a fülemnek. <3

KPOP AND MEWhere stories live. Discover now