unpopular kpop opinions-re reagálás

114 13 12
                                    

sziasztok!

jó rég volt, hogy már írtam ide. akarok még cb-ket hozni, de annyira le vagyok terhelve, hogy tyű! szóval inkább ezzel a laza résszel szeretném feléleszteni a könyvet.

még kliseakobon -nél láttam, hogy ő is készített egy ilyesmi fejezetet az egyik könyvében és már akkor meg akartam csinálni én is, de lusta voltam. nem az ő tényeit akarom felhasználni, csak gondoltam megemlítelek, mert nem akarok itt kődobalást, hogy rólad lestem meg ilyesmik. remélem nem bánod, ha megjelöltelek. ^^

a lenti pontokat Amino-n találtam. egész kreatívakra leltem.

¡ fontos, hogy ez semelyik idol/csapat ellen nem irányul, amit itt leírok. ez csakis az én véleményem, nem muszáj vele egyetérteni ¡

———

EZ EGY REAGÁLÁS. SZÓVAL LESZNEK OLYANOK, AMIKKEL EGYETÉRTEK VAGY PEDIG NEM.

1. nem minden a BTS

igen, rengeteg más tehetséges csapat is van. viszont meg tudom érteni, ha valakit csak egy csapat fogott meg — jelen esetben a BTS — , de az akkor csak army, még nem kpopper. akik pedig csak felhypeolás szempontjából hallgatják őket, azok egy idő után úgyis lemorzsolódnak.

persze sokak a bangtan-nal kezdik a dna óta tartó népszerűségük miatt, de szépen megismerkednek más kpop group-okkal is. és ugyanolyan normálisak, hiába nem a bigbang vagy a shinee volt nekik az első. kivételek mindig vannak és lesznek is, tehát nem kell támadni a csak egy bandánál leragadt embereket.

2. az exid csak azért híres, mert Hani sok megtekintést szerzett a fancam-jével

ez egyáltalán nem igaz! az exid-ben mindenki nagyon nagyon tehetséges! elszomorított a hír, hogy lehetséges, hogy feloszlanak. ott van LE, aki az egyik kedvenc női rapperem. ráadásul Hyerin-nek a high note-jai olyan erősek, hogy le se lehetne tagadni, hogy tehetséges. szóval akik ezt így gondolják, azok nagy tévhitben élnek.

3. nem érdekel a Mamamoo

wat? a moomoo-nak lenni a legjobb, mert mindig tudod, hogy a lányok élőben énekelnek. az ub gg-m már egy ideje a mamamoo, és eddig sosem csalódtam bennük. ♥

4. nyilvánvaló, hogy Jungkook-kal kivételezik a BigHit

attól független, mert JK-nak több sora van, nem jelent semmi rosszat! mivel ő is a FŐvokalisták közé tartozik, érhető, hogy miért fordítanak rá ennyi figyelmet a felosztáskor. ráadásul Kook-nak mesés hangja van, senkinek nem kéne irigykednie rá emiatt. inkább örülnünk kéne, hiszen egy army mindenben feltétlenül támogatja a bangtan boys-t, nem? (és ez nem csak az army-ra, hanem bármelyik fandom tagjára vonatkozik)

5. az AOA-nak vannak a leggázabb sexy concept-jei

régen nagy rajongója voltam a lányoknak — mára már megkopott feléjük az érdeklődésem — , de sosem gondoltam azt, hogy gyengék lennének a kicsit bevállalósabb comeback-jeik. nekem kifejezetten tetszettek ezek, mert valljuk be, manapság egyre kevesebb sexy-zést láthatunk a lányok körében.

6. nem csak a BTS rapline-ja és a SVT-s Woozi segítkezik az albumuknál ( itt a cikk írója nagyban dicséri Junhyung-t a Beast-ből, aki mindent megcsinált még jóval a BTS és az SVT előtt)

KPOP AND MEWhere stories live. Discover now