Feloszlik a Wanna One?

276 11 4
                                    

Sziasztok! 

Már korábban is jöttem volna ezt a témát boncolgatni, de ma jutottam el odáig, hogy le tudjak ülni rendesen összeszedve a gondolataimat. 

Mint ahogy a címben is láthatjátok, ma a Wanna One (későbbiekben rövidítem W1-re) lesz terítéken. 

Pár napja futottam bele instagramon a hírbe, miszerint a W1 feloszlik.. Nem kicsit tört le a dolog, de utána akartam járni, hátha nem igaz. Sajnos azzal a ténnyel kellett szembesülnöm, hogy még 2018-ban elhagyják a KPOP színterét. 

Persze ez nem csak egy légből kapott ötlet, hogy most akkor az egyik legrövidebb idő alatt népszerűvé váló csapatot feloszlatja a cége. Nem, nem. Ennek van egy elég nagy háttere.

„ A tavalyi debütálás óta a Wanna One az egész K-pop iparág egyik legfőbb csapatává vált. Az első albumuk több mint 1,3 millió példányt adott el, és két hivatalos single-je a Gaon-diagramon szereplő 1. helyet szerezte meg. "

A W1-t a Produce 101 műsor alatt hozták létre, de ebben az évben lejár a szerződésük. A rajongók nagyon rossz döntésnek tartják a feloszlatásukat. Egyikőjük így fogalmazott: „ Azt hiszem, a Wanna One elpusztítása hulladék lesz. " 

Többen is írták, hogy 100%, hogy feloszlanak, hiszen Minhyun-nak vissza kell térnie a NU'EST-ba, Sungwoon-nak a HOTSHOT-ba, és Daewhi-nak csatlakoznia kell BrandNew fiúihoz. Jihoon pedig 2019-ben a Cute Entertainment-nél fog debütálni.

A Produce 101-nak az a lényege, hogy csak 1 évig aktív a csapat, aki megnyeri. A tavalyit az I.O.I nyerte, akik 2017-ben oszlottak fel. Ez azért van, mert a tagok különböző cégektől származnak. Ez a túlélési show volt annak a  formája, hogy az emberek megismerjék ezeket a férfiakat és nőket. Ez segít más cégek népszerűsítésében a gyakornokok számára.  A jó hír az, hogy mint az I.O.I-tagoknál, színészként vagy énekesként láthatjuk még őket a továbbiakban.

>> Az év decemberében sajnos lesz előreláthatóan vége. <<

Ne keseregjetek, én is sajnálom, hogy nincs tovább számukra, de ez van, el kell fogadni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ne keseregjetek, én is sajnálom, hogy nincs tovább számukra, de ez van, el kell fogadni. :( Hallgassátok a zenéiket továbbra is! ♥ Küldöm nektek az Energetic-et! ♥

KPOP AND MEWhere stories live. Discover now