⋆ WE ARE SUPERHUMAN ; NCT 127 ⋆

50 3 0
                                    

sziasztok! imádom az NCT-t, mégis elszalasztottam anno május végén ezt a comeback-t. mit ne mondjak, akkor elég sok stressz ért, szóval nem igazán tudtam volna ide nyugodtan leülni, de mivel ez már elmúlt, és meg is ígértem nektek, hogy hozok róluk véleményt, lám itt vagyunk! szóval nem is szeretném tovább húzni a szót, vágjunk bele!

 mit ne mondjak, akkor elég sok stressz ért, szóval nem igazán tudtam volna ide nyugodtan leülni, de mivel ez már elmúlt, és meg is ígértem nektek, hogy hozok róluk véleményt, lám itt vagyunk! szóval nem is szeretném tovább húzni a szót, vágjunk b...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Megjelent: 2019. május 24.

Album: We Are Superhuman

Műfaj: electro-pop, R&B

Cég: SM Entertainment

> jelenlegi NCT 127 tagok (9): Doyoung, Haechan, Jaehyun, Johnny, Jungwoo, Mark, Taeil, Taeyong, Yuta.

Saját vélemény:

1. Highway to Heaven

ez a dal maga a tökéletesség. tényleg, nem tudok mást mondani, mint amikor kijött. teljeséggel lenyűgözve éreztem magam. az NCT egy olyan ágat ragadott meg, olyan esztétikát, ami nem a megszokott tőlük, mégis a magukévá tudták tenni. emiatt nagyon tudom értékelni a dalt. egyszerű a klip, semmi túltolás nincs benne. minden tag megfelelő időtartamot kapott az MV során, ezért nem éreztem úgy, hogy valaki kimaradt volna. ha csak a hangzást, az instrumentalt nézzük, akkor is sokkal másabb, mint az eddigi dalaik, mégis van benne egy kellemes érzés. természetesen Mark - mint mindig - magával ragadott. nem is tudok rá mit mondani, nagyon szeretem, ahogy rappel. T-T a másik kedvenc részem az volt, hogy az SM végre adott egy kis fókuszt Johnny-nak. sajnos mint már hangoztattam, nem kap sose elég reflektorfényt. pedig ahogy ebben a dalan is érződik, nagyon szép énekhangja van. beszélnék még Jungwoo-ról, aki a legújabb tagja a 127-nek. egy ideig nem is tudtam, hogy ő miért kapott itt helyet, mert az SM mániája, hogy mellőz mindenkit, aki nem elég ... hogyan is mondjam, nem olyan mint Mark vagy Taeyong. ezért féltettem Junguwu-t, hogy talán ő is mellőzve lesz, de szerencsére a brigde egyik felét nekiadták. amikor először hallgattam a dalt, nagyon tetszett a tónus, amiben énekelt. ez most se változott. a Boss-nál is észrevehető volt, hogy mennyire jó hangszíne van, örülök, hogy itt is kihasználták ezt. kellőképpen meg vagyok elégedve. hadd beszéljek még Haechan-ról, aki maga Beyoncé, pls jobb mint ő! ebben a dalban, és korábban is annyira high note-t lenyomott kisujjból. marha tehetséges, szeressétek!!

2. Superhuman

tudtam, hogy az USA-ban már voltak ezzel a számmal, hogy kicsit jobban megismertessék magukat. egyetlen egy videót se néztem erről, mert 1. irritál Amerika, ha kpopról van szó 2. meglepetést akartam, hogy a klippel együtt kapok egy jó kis dalt. majd május 24-re, ahogy az albumot is időzítették, kijött az mv.

KPOP AND MEWhere stories live. Discover now