STRAY KIDS COMEBACK!

80 11 14
                                    

sziasztok gyerekek! itt a Stray Kids már pár napja, de én irina, még csak ma jutottam el odáig, hogy a Levanter-n kívül bármit is meghallgassak. haha, egyáltalán nem terhes a suli, egyáltalán nem, haha. xdd na, de visszatérve erre a nyolc (szívemben kilenc) csodabogárra, hát igen, itt vannak, eljöttek, ebben az évben az utolsó, harmadik albumukkal. ez pedig nem más, mint a Clé: Levanter!!

 ez pedig nem más, mint a Clé: Levanter!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

album: CLÉ: Levanter

megjelent: 2019. december 9.

műfaj: hip-hop

cég: JYP Entertainment

1. Double Knot

a hírek, amiket hallottam nem voltak hamisak. az albumra újravették a dalt. első alkalommal, amikor meghallottam ezt a hírt, egyszerűen szörnyen dühös voltam a cégre, de hamar be kellett látnom, hogyha Woojin részeit benne hagyják, azzal törvényt szegnek. tehát JYP csak a törvény nevében járt el, hogy meg ne büntessék. (pontosan ugyanezen okokból - személyi jog megsértésének elkerülése végett - kerültek le Woojin szelfjei a hivatalos Instagramról.) Woojin-nak összesen négy sora volt, azt Felix és Han vette át. Felix-én annyira nem hangzik az eltérés, de Jisung-nál vehető észre, hogy oda valamiért nem az ő hangja passzol, bármennyire is zseniálisnak tartom. 

nehéz volt meghallgatni a dalt, mert először az eredetivel kezdtem, amit október 9-én adtak ki. látjátok az összefüggést? október 9. Double Knot, december 9. Levanter! és az a kilences is ott van! most is! <3 tehát visszatérve imádom a Double Knot-t, emiatt még durvábban érintett, hogy újra kellett venni. hadd beszéljek inkább a klipről és a koreóról, mert azok megérnek mindent.

még annyit akarok mondani, hogy én úgy készültem, hogy megrendelem a Clé: Levanter-t, amikor a Double Knot megjelent, mert mindenki eszméletlen jól nézett ki és egyszerűen nem tudtam betelni a photoshoot-okkal sem. aztán váratlanul bejelentették Woojin kilépését, és emiatt én teljesen összetörtem. mostanában megint elgondolkodtam azon, hogy mégis érdemes lenne e megvennem az albumot, mert majd kitérek a Levanter-nél is, de itt is el szeretném mondani, hogy az pedig nagyon megérintette a szívem. <33 na, de jöjjön eredeti témánk rövid elemzése;

először is itt nem lesz szó rövid elemzésről, mert megnéztem a klipet és annyi minden az eszembe ötlött, hogy húha. nem bírok a gondolattal, hogy Hyunjin tud valamit, mert már megint róla szól minden. először is már az első pár másodperc azt mutatja be, ahogy ő feltekint az égre, ahol meglátja a két holdat. tehát még mindig bent vannak egy olyan idősíkban, ami nem az övék. (mint a Side Effects-ben ugyebár és a Miroh-ban is) 

 (mint a Side Effects-ben ugyebár és a Miroh-ban is) 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
KPOP AND MEWhere stories live. Discover now