STRAY KIDS COMEBACK

110 11 10
                                    

Igen, megint egy résszel jövök! És nem is akárkikkel, hanem a világ legédesebb embereivel, akiket a Hellevator óta stannelek és imádok! Ők a Stray Kids, egy 9 tagból álló fiú csapat, ha még nem hallottál róluk. Egy túlélő show-ban vettek részt, és végül ők kerültek ki győztesen! Voltak persze nehézségek, mivel Minho-t és Felix-t nem választották be, de végül ők is csatlakozhattak. ♥

Egy erős albummal tértek vissza, nézzük, hogy mennyire tudnak levenni a lábamról! 

Egy erős albummal tértek vissza, nézzük, hogy mennyire tudnak levenni a lábamról! 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Megjelent: 2018. augusztus 6.

Album: I am WHO

Műfaj: Rap, Hiphop, Dance

Cég: JYP Entertainment

01. WHO? [ INTRO]: Ezt a dalt Felix, Han és Woojin adja elő. Oké.. már az elején megwreckelt a saját biasom. Aka Lee Felix, holy hell. Woojin-ról nem gondoltam volna, hogy így is tud énekelni. Ezzel most nagyon meglepett, persze jó értelemben. A suttogás a gyengém, ejj. >> Imádom amúgy, hogy a vokál itt Woojin, de Han drága énekel. Nem baj, mert imádom Jisung-t. Ebben az era-ban nagy wrecker. :( Marha jó felvezető lett, omg!

02. My Pace: Ezt az MV-t a tesómmal 25 másodperc után láttuk. Atomgyorsan frissítgettük a Youtube-t, 11 előtt. :D Így a TeCső bekrepált, és valami nagyon alacsony számot mutatott nézettségnek, asszem 43 megtekintést. XD Itt el kell mondanom, hogy a fandom végre nevet kapott. Ezennel Stay-ek lettünk! Büszke vagyok, mert én is beletartozok abba, hogy 24 órán belül elértük a 7 milló megtekintést, és ezzel bekerültünk a TOP20-s listába. ♥

A videóról: Changbin Nananana-ja az elején már rögvest kikészített. Lélegzetvisszafojtva néztük! Jisung mögött álló vetkőző izompalikat nem értettem nagyon, de viccesek voltak. :D Aztán Hyunjin így jött, és BAAM! Azzal a fejkendővel egyben elvette több ember lelkét, de meg is mentette a világot! Jézusom, istenien néz ki benne, omg! Chan göndör haja valami eszméletlen aranyos, de Jeongin még cukibb! 2001-s, de komolyan a fiamnak fogadom, annyira édes! ♥ Minho roppant tehetséges, totál érezhető volt, hogy most több figyelmet kapott, és ennek örülök. JYP a legjobb arc amúgy a nagy 3 közül. Nagyon bírom amúgy, hogy a videó 3 csíkban lett felvéve, elég jól néz ki, mit ne mondjak! Nem mintha a többi rapper nem nyűgözött volna le, de Changbin 1:59-től olyat lenyomott, hogy ketté állt a szemem! Eddig is minden tiszteletem az övé volt, pedig nagyon Binnie az MV-ken kívül, de most Binsual (Changbin+visual) volt úgy igazán! ♥ Jisung haja az egyik legviccesebb dolog, amit láttam. XD Ide-oda szálldos, és hiába próbálja megigazítani, nem megy neki. :( XD Amikor először láttátok a klipet, biztos emlékeztek arra a részre, amikor elsötétült a képernyő. Na, én ott azt hittem, hogy vége, és már mondani akartam tesómnak, hogy ez jó kis cb lett, amikor így BAAM, megjelent Felix. XD Nagyon kevés részt kapott, amit irtóra sajnálok és dühös is vagyok miatta. DE É-NE-KELT!! Eddig is tudtam, hogy léteznek olyan rapperek, akik tudnak énekelni (lásd: EXO-Chanyeol, Jackson-GOT7, GD-BIGBANG), de a Stray Kids-ben az összes rappernek szép hangja van. (pl: Glow) Persze a vokálok sem panaszkodhatnak, Seungmin valami tündéri hangszínnel rendelkezik!! 

KPOP AND MEWhere stories live. Discover now