✦ monsta x koncert élménybeszámoló ✦

82 12 9
                                    

sziasztok!

mint már az előző részben említettem, egy sokkal nagyobb és izgalmasabb dologgal jöttem, ez pedig, ahogy a címben is látható, életem első kpop koncertjének az elmesélése lenne. aki volt már bármilyen koncerten, legyen az hazai vagy külföldi, az tudja, hogy milyen érzés tud lenni, amikor elérkezik a pillanat, hogy végre ott ülhetsz/állhatsz előttük. 

kicsit az előzményekről szeretnék beszélni. azt hiszem május közepén vettük meg a jegyet a mercedes benz arena oldalán. egyáltalán nem kellett stresszelnünk - mint A Pál Utcai Fiúk musical esetében khm - hanem szépen, gördülékenyen meg tudtuk venni a jegyeket. június elején ki is postázták nekünk, amik gyönyörűen néztek ki. <33

visszatérve a jegyvásárlás egyáltalán nem volt stresszes és nagyon hamar meg is lettek a helyeink

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

visszatérve a jegyvásárlás egyáltalán nem volt stresszes és nagyon hamar meg is lettek a helyeink. 61 euró körül vettük meg őket, és ezek voltak a legolcsóbbak. ígyis popás kilátás nyílt a színpadra, mindent láttam a nagy kivetítők pedig csak jobban segítettek.

a sok várakozást követően végre eljött a pillanat, amikor kocsiba szállhattunk és elindultunk Berlinbe. nagyon hosszú volt az út, de csak kpop szólt a kocsiban, szóval kibírtuk az utat valahogy. hiába keltünk korán, nagyon élénk voltam, valószínűleg azért, mert amikor az autóból láttuk a monbebe-éket, ahogy mennek az aréna felé, nagyon megörültünk. <3 mindenki nagyon kedves volt és kicseszett jó stílussal rendelkeznek a német monbebe-k. a sor viszont förtelmesen hosszú volt. hatkor volt a kapunyitás, mi fél hatkor mentünk oda, hogy bejussunk hamarabb. ahhha, nem. mindig egy nagyot mentünk előre, aztán utána sokat kellett várnunk. majd felfedeztünk egy rövidebb sort, ami egy nemrégiben kinyitott ajtóhoz vezetett, ahol be tudunk menni hamarabb. több jegyárral rendelkező állt ott, szóval ezzel nem volt baj (korábban ugyanis a prémium kategóriásokhoz álltunk be). a jegyeinket beszkennelték, de itt még nem volt semmi, mert a táskáinkat is átnézték és csak utána mehettünk be. mivel nekem nem hivatalos lightstick-em volt, azt hittem azt elveszik, de nem hálisten. (szerintem észre se vették xd) na, de nem akarok senkit itt arra buzdítani, hogy csaljon, mert a koncert előtti napon kaptunk egy fullos levelet (liebe monsta x fan felhívással :3), amiben leírták, hogy miket nem lehet bevinni. például videókamerát el is koboztak pár embertől. oda is írták, hogyha valakinél ilyet meglátnak, azt kiküldik és nem jöhet vissza a koncertre. ez azért durva lehetett. de aki behozta ezek után, az vessen magára. nagyon korrekten leírták a dolgokat, szóval felháborodásra senkinek nem szabadott volna, hogy legyen. végre bejutottunk, ami hihetetlen megkönnyebüléssel töltött el. bent is nagy volt a tömeg. nekünk fel kellett sétálni tök sok lépcsőfokot, mert mi a 412-es szektorban voltunk. amúgy nem is volt olyan vészes, mint aminek hangzik, kicseszett jó helyünk volt és a társaság is jó volt. mondom, meglepődtem, hogy mindenki olyan kedves és aranyos volt. 

elfoglaltuk a helyünket, a székek nagyon kényelmesek voltak! vettünk vizet, nem mondom el mennyiért, mert mindenki felháborodna itt. ugyanis vizet se lehetett igazándiból bevinni, csak nagyon pici üvegben, de hogy találok olyat itt Magyarországon egy nap alatt? na igen, sehogy. igazándiból kitartott az az egy pohár az egész koncert ideje alatt, mivel annyira eufórikus állapotban voltunk, hogy alig ittunk valamit.

KPOP AND MEWhere stories live. Discover now