◤ seventeen comeback!! ◢

40 5 0
                                    

sziasztok!

ismételten itt vagyok és érdekes, hogy ennyi szabadidőm van, nem? ja, szerintem is. na de! a seventeen most dobta ki az új albumát, aminek a title trackjét, a ,fear'-t már meg is hallgattam. na de van nekünk egy teljes albumunk, tele zseniálisabbnál zseniálisabb dalokkal! vagyis legalábbis így gondolom, de meg kell hogy mondjam, hogy a seventeen nem igazán szokott nekem csalódást okozni. nem is mondok többet, mert már ígyis túl sok a rizsa, valószínűleg még át kell néznem pár német szót is, ezért nem húznék, halasztanék itt semmit. :D

megjelent: 2019

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

megjelent: 2019. szeptember 16.

album: an ode

műfaj: dance, ballad, r&b / soul, rap / hip-hop

cég: pledis entertainment

1. hit

kezdjük is ezzel a már korábban kidobott comeback-el, ami ugyanolyan váratlanul ért, mint a getting closer. valami single-nek hittem, de hála égnek, hogy rajta van ezen az albumon. isten áldása, hogy ez a kezdő szám. csodálatos.

nem tudok mit elmondani a klipről, mintsem, hogy valami elképesztő látványvilággal rendelkezik. tehát kezdjük azzal, hogy mindenki állatul néz ki. oké, bocsánat ezért az alpári kifejezésért, de nem tudok mást mondani. a seventeen az élő példája annak, hogy nincs olyan, hogy egy visual van a csapatban. ők együtt alkotják, de külön-külön is mindenkinek megvan a maga kisugárzása. nem is igazán a dal miatt szeretem a hit-t, mert valljuk be nagyon sok benne a beat és kevés az ének, hanem azért, mert van valami hangulata, ami miatt magához vonz. persze vannak benne nagyon jó részek, főleg boo-nak, vagy hoshi-nak, vagy shua-nak, sorolhatnék bárkit mind tehetségesek. 

dk-t azért lehet keveset látni énekelni a klipben, mert pihentetnie kellett a hangját.

a koreográfiáról ódákat tudnék zengeni, és most meg is teszem. szóval nem tudom, biztosan mondtam már, de ennyire összehangolt mozgása kevés idol csapatnak van, mint a seventeen-nek. rengeteg jó, szólótáncost ismerek és tudok is felsorolni [pl. kai (exo), taemin (shinee), jimin (bts)], de olyan csapatot keveset, akik együtt mozognak ilyen jól.

és tény, hogy örökre ilyenre akarom jeonghan és minghao haját.

még egy plusz dolog, hogy amikor kirakták a kaotikus, de imádnivaló fanchant videójukat a hit-ről, akkor ott meg lehetett figyelni, hogy woozi sokkal lelkesebb volt, mint az előző ilyen típusú videókban. ezt egy videóban láttam, hogy woozi-nak sikerült túllépnie a szorongásán, emiatt volt ennyire boldog. tudjátok ez nagyon fontos nekem, hogy az idolok jó egészségben legyenek, és nagyon megmelengette a szívem, hogy drága ji hoon jobban van. <3 nagyon tehetséges, tényleg el nem tudom mondani, hogy mennyire jobban kéne értékelni őt és a tudását. szóval megragadom a szót, hogy elmondhassam, hogy figyeljetek jobban oda rá!

KPOP AND MEWhere stories live. Discover now