BTS V SINGULARITY

85 4 7
                                    

Megjelent: 2018

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Megjelent: 2018. május 6.

Album: Love Yourself Tear mini album

Cég: Big Hit Entertainment

Ez a dal a Tear albumnak a beharangozója, szerintem ez lesz az intro, de még egy kicsit várni kell (május 18.), hogy megtudjuk ezt. ^^ 

Saját vélemény: 

Én azt érzem, hogy ez a comeback elég ütős rész. Sokkal, de sokkal inkább felül fogja múlni a Love Yourself-t. Ez a kisebb betekintő is rengeteg kérdést felvetett bennem. Vajon minden dal ennyire szép lesz? Vajon mindnek ennyire mély lesz a szövege? Ha már itt tartunk. Ez a dalszöveg valami hihetetlen. Nagyon nagy hatást gyakorolt rám, nem tudom, hogy másra is. Olyan, mintha a hideg tél után átmennénk a tavaszba. Nem is olyan, hiszen, ez magában a szövegben is benne van. 

Az MV-t nagyon szépen kivitelezték. Engem egy csöppet a Wings erára emlékeztetett, amikor először megnéztem. Ezzel semmi baj nincs is, hiszen egyik kedvencem az tőlük. Mégis hiába ez a hasonlóság, valami egészen újat hordoz magában. És ez az, ami egyre kíváncsibbá és kíváncsibbá tesz. Jövő hét pénteken megkapjuk a választ, de így is fel vagyok csigázva! Hallottam pár embertől, hogy nekik nem igazán jött be a koreográfia. Nem értettem, hiszen nekem teljes mértékben igen. Tökéletes volt ehhez a lassú dalhoz a gyorsabb koreó, csak úgy, mint a Blackpink Whistle-ben. A háttérben táncolók is remekek voltak, de persze az ember Taehyung-ra fókuszál, nem igaz? Én sem tettem másképp. Egyre többet fejlődik, és ennek nagyon örülök. ^^ 

Amúgy fun fact; Jimin meglátogatta Tae-t az MV készítése közben. Nem tudom, hogy a többiek is, mindenesetre ezt J-HOPE-nál is megtette a 6 tag. :) Ez engem annyira melegséggel tölt el. ^^ Hogy figyelnek egymásra. 

Ha van valami hozzáfűzni valótok még, hogy mi tetszett benne, akkor azt szívesen várom kommentben! 

Mára ennyi, várjuk együtt május 18-t! 

irina voltam!

irina voltam!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
KPOP AND MEWhere stories live. Discover now