BTS COMEBACK

94 9 9
                                    

Megjelent: 2018

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Megjelent: 2018.05. 18.

Album: Love Yourself Tear

Műfaj: Ballad, Dance

Cég: Big Hit Entertainment

Saját vélemény:

01. Intro: Singularity: Ezzel ugye már csináltam részt, de meg kell említenem még egyszer pár dolgot; ha valami nyugtatóra vágysz, akkor ezt mindenképp hallgasd meg. ^^ Gyönyörű dal, és ez még csak az eleje. Taehyung-nak olyan hangszíne van, ami keveseknek adatik meg. Kérlek ne hívjátok Alien-nek, mert rosszul esik neki. Ha ezt teszitek, akkor ne nevezzétek magatokat ARMY-nak.

02. Fake Love: ÚRISTEN! ♥♥ Igen, próbálok rendes véleményt alkotni róla, de először kiélem a fangörl énem. XD

Na, belekezdek! Először magával az MV-vel akarok foglalkozni, hiszen ez is egy elég fontos pillére annak, hogy jobban beleássuk magunkat a dalba! Rengeteg teória keringett már a teaser-k környékén, de elmondom az én alternatívámat is, miután láthattam a teljes videóklipet. Láthatjuk azt a részt, amikor mindenki fekete, sötét ruhákban táncol, majd egyszer csak ugrunk egy másik képre, és színes ruhákban leljük a fiúkat. Ez a Love Yourself-re tekint vissza véleményem szerint, és úgymond elengedik a DNA-t. Amikor mindenki azt hitte, hogy a DNA era nem komoly, és tessék, itt van, szerepel, fontos. Jungkook a fogasokkal teli teremben szerintem V-vel találkozik, aki maszkot visel, mert el akarja tüntetni arcát, mivel megbánta a bűneit. (Amire valószínűleg kényszerítették.)

A koreográfia tyűfa, érdekes lett! Persze nem rossz értelemben. Főleg az a kedvenc részem, amikor J-HOPE elkezd rappelni, és akkor ott elkezdenek menni balra, majd jobbra. :D Oké, ez nem biztos, hogy érhető volt. Ha már rappelés. Kitérnék erre itt és most. Igazából megint ezek voltak azok, amelyek a legmélyebb jelentéssel bírtak. RM, Hobi és Yoongi! Igen, Suga végre kapott egy Agust D-s stílusú szöveget! Azt hittem, hogy megint nem adnak neki rendeset, pár órája a comeback előtt panaszkodtam erről barátnőmnek.

Annyira jól megoldottak olyan dolgokat, amik mintha mesékben látnék. Amikor Jungkookie futott, és alatta kockánként szakadt be a padló, olyan érzést keltett bennem, mintha a Chihiro Szellemországban lennék. Igazából egy másik klipben, mondjuk egy amerikaiban komolytalannak tűnne az, hogy az énekes egy Snickers kupacon fekszik, de itt nem az. Hoseok annyira nyugodtan csinál mindent ott, miközben Jimin aláénekel. Meg amikor Jimin elzárja a csapot, kiömlik a víz, Suga-nál pedig akkor robban fel éppen a szoba. Mi ez, ha nem az ellentétek összeütközése? A Tűz és a Víz találkozása. ♥

KPOP AND MEWhere stories live. Discover now