SEVENTEEN Comeback

105 9 2
                                    

Megjelent: Szöul, 2018

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Megjelent: Szöul, 2018. 02. 05. 6PM
Album: Director's Cut (Special)
Műfaj: Dance
Cég: Pledis Entertainment

Saját vélemény:

01. Thinkin' About You: Semmi problémám nem volt a dallal, de nem ragadott meg annyira. A rapperek részei tetszettek, kiemelném Wonwoo-t. ❤ Főként Joshua kapott benne sorokat, viszont nekem hangilag itt Seungkwan és DK jött be igazán. Woozi " OEOEO "-s része nagyon aranyos volt. ^-^

02. Thanks: Megnézhettem volna 22:00-kor az MV-t, de inkább aludtam, úgyhogy erre csak 4 órával később került sor. Instagramon folyamatosan követtem a fiúk teaser-jeit, és a képeket, amiket a várakozás alatt feltettek. Már akkor láttam, hogy nagyon aesthetic -re sikeredik ez a comeback is, mint a Don't Wanna Cry, DE ilyen jóra még én sem számítottam. :D Joshua kezdte a dalt, és már ott totál fangörcsöm volt. Jeonghan-ra ránézve meg majdnem kidőltem, de próbáltam odakoncentrálni, hogy ezt meg tudjam írni. A legtöbb szöveg DK-nek jutott, utána Seungkwan-nak, majd Woozi-nak. (Ezt a Top 3-as listát egy line distribution videóból néztem.) Sajnos Vernon kapott a legkevesebb sort, pedig szerintem csodálatos hangja van. :( Örülök, hogy az eddig csak táncos szerepet betöltők egyre több teret kapnak a csapatban éneklés terén. Minghao új haja valami eszméletlenül jól néz ki! Nekem egy kicsit Baekhyun Ko Ko Bop erás frizurájára emlékeztet. Tetszik ez az egész letisztultság, amit amúgy a videóklip sugároz, és a srácok a ruháikkal. Jó, hogy mindenkinek ilyen egyszerű, de nagyszerű haja lett. :3 Természetesen a shipek sem maradhattak el az MV során, láthatunk Jeonghan x Joshua-t, Jeonghan x DK-t, és Jun x Hoshi-t. A koreográfia szerintem tökre hajaz a DWC-ra, de fantasztikus lett így is! *-* Ja, és kell Nebaska-s pulcsi, mint Vernon-nak! :"D

03. Right Now I'm Looking For You: Többen is írták kommentben, amikor hallgattam a fent belinkelt albumot, hogy a Track 3 nagyon japán hatást kelt, úgyhogy tűkön ülve vártam! Tisztára olyan, mintha egy anime opening lenne! c: Mivel én kifejezetten szeretem az animéket, és a Seventeen-t is imádom, ez a kettő összeadódott, és így BUMM! Kaptunk egy nagyon jó dalt, csak ezt tudom mondani! :3 Hoshi, bár kevés szöveget kapott, nagyon nyugtatónak és beleillőnek találtam a hangját! ❤ Rajta kívül Boo, DK és Woozi volt a kedvencem!

04. Falling For U (Jeonghan & Joshua duo): U-RAM A-TYÁM! *__* A két kedvencem, ráadásul egy ilyen csodálatos dalban! Majdnem szívrohamot kaptam, gyerekek! ❤❤ MÁJ HÁRTU IZ OMÁJGÁD! Visszatérve az eredeti témához! A szöveg szerintem az egyik legjobb lett az albumon! A hangjuk a legtökéletesebben harmonizált, és az a kis rap rész is nagyon jól állt nekik. ^^ Az angol szöveget mindig szeretem a kpop-ban, persze csak mértékkel, de ők pont annyit énekeltek angolul, ami nekem tökéletesen megfelelt! :)) Nekem ez lett a kedvencem a Director's Cut-n.

Összegzés: Az albumot 10/9-re pontoznám, mert bár tetszett, de volt pár hiányosság. Például a Thinkin' About You-ból keveselltem valami pluszt.

KPOP AND MEWhere stories live. Discover now