BLACKPINK COMEBACK

97 10 3
                                    

BLACKPINK IN YOUR AREA!

BLACKPINK IN YOUR AREA!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Megjelent: 2018. június 16.

Album: SQUARE UP 1. Mini Album

Műfaj: Dance, R&B / Soul, Rap / Hip-hop

Cég: YG Entertainment

Már nagyon vártam a comaback-jüket! ♥

Saját vélemény

01. DDU-DU-DDU-DU [TITLE] : Mielőtt elkezdenénk, hadd említsem meg, hogy itt Magyarországon #42. a Trending-ben! ♥ Eddig csak a BTS - Fake Love-nál volt ilyesmi, remélem a lányokat feljebb tudjuk tolni. :3

A lányok a gyűlölködők szavaira válaszolnak, és azokat a vádakat "gúnyolják ki", amelyek őket érik. Nekem ez totálisan bejön, és nagyon is helyén valónak találom, hogy erről énekelnek. A rap line-k isteniek lettek. ♥ Nem tudok dönteni, hogy kié a jobb, remek az egész. Jisoo részei uramatyám. Ő a legjobb vokalista a csapatban, mégis olyan alul értékelt szegény. :(

Az MV-re rátérve: Látszik, hogy rengeteg pénzt beleöltek, hogy a BP visszatérése emlékezetes legyen. Nem tudom, hogy melyiket is választhatnám ki, amely a leginkább tetszett. Talán a legmeglepőbb az, amikor Jennie a csillogós tankon ül. Na, ahhoz sokat be kellett ruházni. A másik kedvencem, amikor Rosé hintázik a csillláron, meg amikor a szép virágok között lépdel. Tehát ez a klip egy bop lett. Nem kell összehasonlítani a 2NE1-al. Mindenki tisztában van vele, hogy miután ők feloszlottak, a YG szeretett volna egy újabb nagy durranást. Ezért alkotta meg a Blackpink-s lányokat. Viszont sokat kellett várniuk, míg feloszlik a cég eddigi legmenőbb lánycsapata. Szerintem tehetséges csajokról van szó. Mind nagyon aranyosak, rendesek. ♥ Én semmiképpen sem vagyok csalódott, már ez a dal is megnyert engem. :) 

A koreográfiát is imádom, annyira energikus az egész! ♥ Viszont egyes ruháiktól rosszul vagyok.. Hogy adhattak rájuk ilyeneket? Például Lisa-ra azt a zöld gumikesztyűt... >< 

02. Forever Young: Már az elején nagyon tetszik Jennie-nek a hangszíne. Valamikor totál úgy érzem, hogy elmenne vokálnak is. Szeretem amúgy azokat a rappereket, akiknek van tehetségük az énekléshez is. ♥ Ezt a dalt választották a title track mellé, amit előadnak a műsorokban, és nagyon-nagyon tetszik a koreográfiája. 2:58-nál azt hittem, hogy megint a refrén kezdődik, de megleptek egy olyan csavarral, amit nem hiszem, hogy ki fogok tudni pihenni. Az egyik legjobb húzásuk az albumon, mert amúgy a többi számban is vannak olyan részek, amelynél fognom kellett az állam, hogy le ne szakadjon. XD Na, tehát itt Rosé elkezd olyan királyul énekelni-suttogni (nem tudom eldönteni), hogy tyű! De ez nem minden! Ezután Lisa, elkezdni a "Girls wanna have some fun, we go dumb dumb dumb"-s részét, és innentől elkapott a hullám. *Q* És innentől a végéig egy egész bop a dal! 

03. Really: Valakik ezt eléggé más hangzásvilágú dalokhoz hasonlítják. Ha neked tetszik ez a dal, akkor ne, ismételten NE tekerj le a lyrics videók komment szekciójához. :) Én megtettem, pedig igazán imádom ezt a dalt! Most, hogy láttam, hogy miről is szól, még inkább megkedveltem. ♥ Jennie részei ismét elkápráztattak. 

04. See You Later: Ez a dal az egyik legütősebb szövegű! A Stay-nek a tökéletes ellentéte! Már akkor is nagy kedvenc volt, amikor még nem láttam, hogy miről is szól. A beat remek benne, persze ez mindegyikről elmondható. Nagyon odacsap az egész. :D Remek lezárása az albumnak a szerelmes Really után. ^^

Összességében imádtam az egész albumot, erősnek tartom a cb-t! Érdemes volt rájuk ennyit várni, nagyot robbantottak! ♥♥ 10/10-s! 

Összességében imádtam az egész albumot, erősnek tartom a cb-t! Érdemes volt rájuk ennyit várni, nagyot robbantottak! ♥♥ 10/10-s! 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
KPOP AND MEWhere stories live. Discover now