SEVENTEEN COMEBACK

58 5 4
                                    

Sziasztok! Ez a hét tele lesz csodálatosabbnál csodálatosabb visszatérésekkel! Nem akarom mindet egy napra sűríteni, mert akkor tuti, hogy egy kimarad, és annyi tehetség jön, hogy nem akarom, hogy ez történjen! Ma tehát ez a 2 rész! 13 szépséges fiatalember cb-je! Jöjjön, aminek jönnie kell! 

Sziasztok! Ez a hét tele lesz csodálatosabbnál csodálatosabb visszatérésekkel! Nem akarom mindet egy napra sűríteni, mert akkor tuti, hogy egy kimarad, és annyi tehetség jön, hogy nem akarom, hogy ez történjen! Ma tehát ez a 2 rész! 13 szépséges f...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Megjelent: 2018. 07. 16.

Album: SEVENTEEN 5. MINI ALBUM 'YOU MAKE MY DAY'

Műfaj: Dance

Cég: Pledis Entertainment

- vocal unit: DK, Jeonghan, Joshua, Seungkwan, Woozi

- hip-hop unit: Mingyu, S. Coups, Vernon, Wonwoo

- performance unit: Dino, Hoshi, Jun, The8

01. Oh My! [TITLE]: A teaser-eket és a photoshoot-okat elnézve tudtam, hogy ez egy nagyon soft MV lesz! Persze tele aesthetic-el! Nem csalódtam, megint gyönyörű látványvilággal rukkoltak elő a srácok! Nagyon édesek a klipben, ide-oda kapkodtam a fejem! Itt, Magyarországon délelőtt 11-kor jött ki, én pedig 10:55-től frissítgettem a Youtube-t, mire végre egész lett, és 100 000 alatt láttam! :D Nagyon örülök ennek, mert eddig mindig csak 1-2 óra múlva tekinthettem meg. Éljen a nyári szünet! ^^/

A szöveg nagyon édes! Már hunsub-al is elérhető, ha valemelyikőtök nem tud angolul! :) Én megkönnyítettem a dolgom, és magyarul néztem. :D Nagyon boldog lennék, ha valaki ezt elénekelné nekem, mert ennél nincs aranyosabb! Mingyu énekel gyerekek! MINGYU! Ez a legjobb dolog, ami velem történhetett! Képtelen vagyok biast választani a SVT-ből, de amikor még csak ismerkedtem velük, akkor Kim urat néztem ki, és a felé irányuló szeretetem még mindig megvan! :D És ez most vissza is tért! Emlékeztetnem kell magam, hogy az egész csapa--vagyis Jeonghan a biasom. :"D ♥ Amúgy mióta levágták a haját szerintem jobban néz ki. Jun-ra nagyon büszke vagyok, hogy ő kezdhette az első refrént! Nagyon jó érzés, hogy a táncosok is kapnak már sorokat! Hoshi-ról nem is beszélve! Mióta a BSS debütált egyszerűen csak megjelenik, és meg így awwww, boy chill! (jó, ez egy Monbebe poén volt xd) Woozi-t valami eszméletlen jól kisminkelték, oda-meg vissza vagyok érte! Abban a felhőben kuporogva olyan cuki, egyem meg! :3 Boo puci feje valami hihetetlen kawaii. Oké, ez a cb túlságosan is vattacukor, nem tudom az édesnek a többi szinonímáját. :D S. Coups-nak annyira jól áll ez a világosbarna hajszín. ^^ Amikor Chen-nek (EXO) volt ilyen a Ko Ko Bop-ban, az nem tetszett ennyire első látásra. Az a durva, hogy a Seventeen új dalai mindig rögvest megtetszenek, és nem kell hallgatnom többször, hogy belopja magát a szívembe. ^^ Wonwoo rappelését muszáj leírnom, mert marha jó: 

"Egy fülhallgatón osztozunk, jól alakul a kapcsolatunk

Azért, hogy megjegyezzelek minden nap lerajzollak (mit is mondtam?) 

Mindegy, kedvellek!"

Amúgy Jun valakire nagyon emlékeztet, de nem tudom kire, és ez zavar. :( Amúgy a klipben is látszik, hogy Mingyu mindig szeret átkarolni valakit. :D Most például Woozi volt az áldozat. *-* A szöveg elosztása egész jóra sikeredett. Angyalhangú DK-ünk kapta a legtöbbet, de nem is igazán érzékeltem. ^^ Mindenkinek jutott valamennyi, és ez a lényeg. :)

A koreó remek lett! Főleg a vége tetszik, amikor felállnak, aztán leguggolnak, és DK pedig mindig állva marad. A másik legjobb az ugrálós rész. ^^ :3

02. Holiday: Mi történik, hogy Mingyu már megint dalol? :D Oké Jeonghan!!  > "Holi holi holiday"!  YASS, DANCERS, YASS!! Hoshi, Jun, Dino és Minghao (nem szeretem a stage nevét sorry) csak jönnek és jönnek, és elvisznek engem az áramlattal! :D ♥ Ezt a Holi Holi-s részt miért tudja mindenki olyan megborulok szinten énekelni?? Seungkwan high notes-ai valami csodálatosak! ♥ Ez egy BOP!

03. Come To Me [VOCAL UNIT]: Sajnos csak a vége felé lendült be igazán a dal. Addig nekem egysíkon mozgott túlságosan is.. 2:19-nél végre egy jobb irányt vett Jeonghan szájából, és tudtam élvezni.

04. What's Good [HIPHOP UNIT]: A top kommentben egy csaj is észrevette Vernon állati király verzéjét! Így kell ezt gyerekek! Már ezzel indult a dal: "This is your favorite song" Egy kicsivel később, amin nagyon nevettem: " I'm just shouting Konglish words" - I M Á D O M! ♥ Amúgy az előző team-s zenék közül is a HIPHOP-é volt a kedvencem. (lásd: SVT HIPHOP UNIT - Trauma)

05. Moonwalker [PERFORMANCE UNIT]: Ebben az alegységben Hoshi a legtehetségesebb, damn it! Mármint hangszínben biztosan. ^^ A tánctudást már nem lehet eldönteni, de azt körülbelül az egész csapatban nehéz. A refrén kicsit a Momoland - BAAM c. számára emlékeztet, de próbálok elvonatkoztatni tőlük. (maradjunk annyiban, hogy nem a szívem csücskei)

06.Our Dawn is Hotter than Day: Ha lenne sok barátom, akkor egy tábortűz mellett  tuti ezt énekelnénk! ^^

Tökre becsülendő, hogy segítettek a dalokban! ^^ Szeretem, amikor nem csak elénekelnek valamit, hanem a szövegbe, a komponálásba is beleadják egy részüket. :3 10/9,5-re pontozom az albumot. 

KÉRDÉS: Nektek ki a biasotok? Lehet, egy TOP5-s lista is, ha nagyon nem megy! 

KÉRDÉS: Nektek ki a biasotok? Lehet, egy TOP5-s lista is, ha nagyon nem megy! 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
KPOP AND MEWhere stories live. Discover now