mi történt a wanna one-al a feloszlás után?

94 6 0
                                    

sziasztok!

az előző wanna one-s rész megtekintések szempontjából az egyik legnépszerűbb rész lett a ,,blogomban". ezért arra gondoltam, hogy hozok egy összegző dolgot, amiben kicsit utánajártam, hogy mégis mi lett a wanna one feloszlása után. egyszerűen hihetetlenül elszomorított a tény, amikor kiderült, hogy nekik itt a vége, de így se szomorkodhatunk, mert sok helyen felbukkanak a tagok manapság is. ^^

úgy állítottam sorba őket, ahogyan a Produce 101 alatt rangsorolták őket. tehát, hogy ki hányadiknak került be a Wanna One-ba. bár ez szerintem felesleges, mert mindenki irtó tehetséges.

1. a mi drága Kang Daniel-ünk, aki a mi drága Jihyo-nkkal jár, itt is van. nagy gratula amúgy nekik. nem lett semmi botrány hála égnek, ők szépen megvannak egymással. <3 na, de térjünk ki Daniel-re. mindig is imádtam ezt a srácot, akkora arc, egyszerűen csak szeretem. csinált magának egy külön céget, a KONNECT Entertainment-t, ahol egy hónapja megjelentette a debütáló dalát, a What are you up to-t. még egy albummal is megajándékozott minket, a Color On Me-vel. nem az én stílusom a title track, talán az albumon találni fogok valami kedvemre valót. jelenleg a Color visz mindent, de rájöttem, hogy azért nehéz egy kicsit megtalálnom a stílusomat ebben az albumban, mert sose hallottam énekelni Daniel-t, ezért egy kicsit idegen ez nekem. ugye a Wanna One-ban nem azért vált híressé, mert énekelt, hanem mert kiváló rapper. én egy kicsit ezt hiányoltam az egész debütből, hogy a rappet most félretette. de ígyis van egy különleges feeling-je az albumnak, ami miatt nem lehet rá azt mondani, hogy rossz. inkább csak érdekes a maga módján.

2. ó, már alig  vártam, hogy írhassak Ji Hoon-ról, mert öt hónappel ezelőtt csak néztem, hogy kidobta a szóló albumát. meghallgattam és egyszerűen zseniális. nem véletlen rankelt másodikként. tudom, mondtam, hogy ez nem számít, és ellentmondásosnak is tűnhetek így, de a L.O.V.E valamiért nagyon megfogott. <3 természetesen a helyezését leszámítva is tudom róla, hogy tehetséges, nem ehhez mérem. a klip, ahol forgatták gyönyörű és imádom, hogy rappelt is. egyszerűen nem találok hibát a dalban, a tánc, a vokál és a rap is rendben van. Ji Hoon olyan édes volt, amikor először láttam az Energetic-ben, most meg már kész férfi. <3 az O'Clock is ad egy nagyon kellemes vibe-t, mert tud énekelni, rappelni, táncolni és a kisugárzása is lenyűgöző. nem tudok rá mit mondani, nagy kedvencem volt ő is a Wanna One-s pályafutása alatt, mindenképpen figyelemmel szeretném követni, hogy mégis mi lesz vele a későbbiekben.

3. Daehwi, Daehwi, Daehwi!! URISTEN, AZ ULTIMATE KEDVENC WANNA ONE TAGOM!! ÉS TERMÉSZETESEN AZ AB6IX BIASOM, MÁRHA SIKERÜL VÁLASZTANOM!! nem hiszem el, hogy 2001-s, how??? a lényeg, hogy kicseszett tehetséges, és úristen, egyszerűen csak imádom, ahogy van. szóval pls stan talent, stan ab6ix!! ha nem stannelitek őket, akkor kihagyjátok a legjobb rookie csapat felemelkedését. bár meg kell mondanom, hogy mind olyan tagok, akik eddig is ászok voltak. youngmin és donghyun az mxm-ből, woojin és daehwi a w1-ből és woong az skz survival show-ban volt a yg csapatban. szóval mindenki full tehetséges, és aaaa, imádom Daehwi-t és ezt a csapatot! bye.

KPOP AND MEWhere stories live. Discover now