SKZ-PLAYERS & MIXTAPE#2

55 9 1
                                    

Sziasztok!

A cég volt olyan kedves, hogy a Stray Kids-t unitokra osztotta nekünk. Azt hitték, hogy ezzel talán megkönnyíthetik a dolgunkat bias ügyileg, DE TÉVEDTEK. Alább el is kezdeném ennek a kivesézését. Még belevenném a Mixtape #2-t is, hiszen ez is a csapathoz tartozik.

 Még belevenném a Mixtape #2-t is, hiszen ez is a csapathoz tartozik

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

1. Performance unit: Lee Know, Hyunjin és Felix - augusztus 26.

A fiúk koreografiálták a saját táncaikat. Először Hyunjin-t látjuk a középpontban. Szerintem nagyon erőteljes lett az egész. A zene tökéletes választás, és a mozdulatok is kellően passzoltak.

Majd Minho következik! ATYAÚRISTEN! TÖBB TERET ENNEK A SRÁCNAK, MERT ENNYIRE SZEXINEK LENNI MÁR BŰN!! *Q* Ugye nem csak én láttam azt az ajakharapást? *--* Nagyon wreckel, és az a vicces, hogy Felix, a biasom még nem is következett. Na, lássuk; tökéletesen elégedett vagyok. :'33 Ezek a sminkek és ruhák amúgy iszonyat jók!! Főleg Hyunjin-nak az a lenge ing, aww!

2. Vocal unit: Woojin, Seungmin és I.N - szeptember 2.

A JJ Project (GOT7 Jinyoung és JB) Tomorrow, Today c. dalát coverelték. Annyira harmonizál a hangjuk, hogy az valami elképesztő! Mindnyájuk hangszíne egy külön történet, és ha elkezdenék ömlengeni sorban mindenkiről, akkor napestig itt ülnénk. :D Úgyhogy csak annyi, hogy első nézésre Jeongin-nál elkapott a sírógörcs, annyira büszke vagyok rá! Seungmin-ról nem tudok beszélni, mert elakadt a lélegzetem, de ez mindig így szokott lenni. Woojin magas hangjai káprázatosak! Imádom őket, édes jó istenem mennyire! ♥

3. 3RACHA - Zone : Changbin, Han, Bang Chan - szeptember 9.

A szöveget, a komponálást és a tervezést is a 3RACHA csinálta. Le a kalappal előttük. ^^

Oké, erre a dalra nincsenek szavak. Teljesen a hatása alatt vagyok. Chan angol szövege jézus krisztus gyere le érzés. o.o Jisung és Changbin rap skill-jei atyaég! Komolyan, kedvenc rappereim lesznek, ha így folytatják! Irtó tehetségesek, nagyon-nagyon büszke vagyok rájuk! ♥

4. Mixtape#2 - szeptember 5.

Ez is valami csodálatos. A szöveg egyszerűen.. egyszerűen sírásra késztet. Annyira szeretik egymást, el sem hiszem. :"( ♥ Mindenképpen hallgassátok ezt a dalt angol felirattal! Nézzétek sokszor az MV-t!

Még szeretném megköszönni, hogy minden title tracknek az I Am Who-n lett MV-je. <3 Mind annyira édes, és tényleg nagyon hálás vagyok érte JYP! ♥ A comeback-s írásomhoz frissítésként már elérhetőek lesznek a mai naptól a videók. ^^ Ott meg tudjátok tekinteni, miután elolvastátok a hozzá tartozó véleményemet.

KÉRDÉS: Melyik unit videója tetszik a legjobban?

KÉRDÉS: Melyik unit videója tetszik a legjobban?

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.


KPOP AND MEDonde viven las historias. Descúbrelo ahora