BTS COMEBACK/TEÓRIÁK

95 7 0
                                    

  Come on in, this is your first time with BTS, right? 

  Come on in, this is your first time with BTS, right? 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Megjelent: 2018. augusztus 24.

Album: Love Yourself 'Answer'

Műfaj: Rap/Hip-hop

Cég: Big Hit Entertainment

Az albumnak 2 része van. Az A verzión 16 dal kapott helyet, míg a B verzión 9. Előre leszögezem, hogy azokat a dalokat, amiket már a korábbiak során értékeltem és átbeszéltem, nem fogok róluk újra szót ejteni.

FIGYELEM: A Notes-ok, amiket említek, nem valós tényeken alapul! Ezek kitalált dolgok!

Saját vélemény:

' A '  VERZIÓ:

1. Euphoria [JUNGKOOK SOLO]:

Meglepett, hogy ez a dal is felkerült, mert a Big Hit a címben ezt úgy tüntette fel, mint " Theme of LOVE YOURSELF 起 Wonder ". Ezért felvetődött bennem, hogy akkor most a LY-nek lesz egy negyedik felvonása is? Úgy tűnik nekem, hogy nem, vagy arra teljesen más dalokkal készülnek, mert az Euphoria helyett kapott az Answer-n.

Ez a dal már áprilisban napvilágot látott, és egy felüdülés volt megnézni iskolaidő közben. Persze rengeteg teória kavarog róla a fejemben. Nézzünk egy párat, úgyis hosszú lesz ez a rész.

Már az elején visszaemlékezéseket kapunk a Run-s és I Need U-s erából, ami egy elég bonyolult szála a Bangtan pókhálójának. (és én kifejezetten imádom) 

Jin széthúzza a függönyöket, mint ahogy azt a Fake Love-ban is tette, és meglátja, hogy az égő szobából Jungkook éppen menti ki Sugát. Ugye Jungkook ezt azért tudja megtenni, mert Sugával közel álltak egymáshoz a múltban. (ez már inkább a Fake Love teória, amikor mindenkiből csak egy kicsit lát JK, csak Yoongi-ból nem, mert őt ismeri) A Jimin és JHope-s rész is érthető. Jimin a betegsége miatt, míg J-Hope a gyógyszer túladogálás miatt van kórházban. . Jin elmegy RM benzinkútjához, hogy találkozzanak. Jin-től árpilis 11-én olvashattuk a Notes-ban, hogy lekanyarodik Namjoon benzinkútjához, mert úgy gondolta, hogy még van esélyük, hogy boldogok legyenek. Látjuk Jungkook-t, ahogy öngyilkosságot akar elkövetni, meg amikor autóbalesetet szenved. JHope ott van, amikor V megöli az apját. Jimin-t és a srácokat látjuk, ahogy feltehetőleg valamit ünnepelnek (Jimin csákójából következtetve gondolom szülinapja lehetett). Amikor a fiúkkal volt, akkor simán kimentek a kórház ajtaján, de amikor egyedül marad, már megtorpanni kényszerül.. Miért? 

KPOP AND MEWhere stories live. Discover now