❂ bol4 comeback ❂

29 6 2
                                    

sziasztok!

lám, én vagyok az. meglepő, nem? :D én is meglepődtem saját magamon, ha az igazat kéne mondanom. nem tudom, hogy rajtam kívül valaki erőlködik azon, hogy aktív legyen itt. de még mindig nem harapom le senki fejét, ha leírja a dalról/albumról a véleményét kommentben.

ma a bol4-ről hoztam egy részt, mert már volt róluk itt szó, ezért annyira nem lehet ismeretlen senki számára  a nevük. plusz ők éneklik a hwarang egyik ost-ját, ami sokak számára ismerős kdráma lehet.

 plusz ők éneklik a hwarang egyik ost-ját, ami sokak számára ismerős kdráma lehet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

megjelent: 2019. 09. 10.

album: Two Five

műfaj: folk rock / rythm & blues / indie pop

cég: Shofar Music

1. workaholic [title]

nagyon tetszik, hogy egy ilyen dél-koreában (és japánban) is ismert haláli munkarendet mutat be a klip. a dal nagy röviden arról szól, hogy a munkamániás leányzóra mindig és mindig csak több munkát sóznak. úgy érzi, hogy ebből a helyzetből nem törhet ki, mert hát neki ez a sorsa. majd csak a végére jön rá, hogy a minden reggel bentmaradás nem egészséges és egy jó nagyot csapat a munkahelyén az idióta főnöket figyelmen kívül hagyva. 

tényleg nagyon jó a koncepció, és ji young és ji yoon egyre csak szebbek lesznek. <33

2. 25

úristen, ez a dal nagyon, de nagyon jó!! a szövege is teljesen leírja azt, ahogy egyes helyzetekben érzek. teljesen oda vagyok érte, egyszerűen el nem tudom mondani, hogy egy hallgatás után mennyire ráhangolódtam. szerintem ilyen se volt még, hogy ennyire lelkes lettem volna valamivel kapcsolatosan. <3 röviden arról szól, hogy még csak 25 éves, még csak a felét ismeri a világnak (valószínűleg itt arra reflektál, hogy az 50 az egész. fúúú, de okos vagy irina, erre tuti rájöttek a többiek is xdd), de ez nem baj, mert mindent meg tud ismerni lépésről lépésre. ráadásul lehet nem olyan meglepetés, de úgy gondolja, hogy 26 és 29 évesen se kell ismernünk teljesen a világot, amiben élünk. eszméletlen nagy hála, hogy hallhattam ezt a dalt. <3

3. xx

úúúristen. jó. ji young hangja annyira, de annyira nyugtató. ha ez így folytatódik, akkor le fogom tölteni az egész albumot a telefomra és a buszon úgy teszek, mintha egy videóklipben lennék. xd tudom, nagyon dramatikus vagyok, de imádom ezt csinálni. csak el ne felejtsek leszállni majd. a lényeg, hogy ez a dal is nagyon elnyerte a tetszésem. <3

4. taste

éreztem, hogy itt egy kisebb stílusváltás lesz, amikor megláttam a workaholic klipjét. és igazam lett. mert úristen, ez a szám annyira pörgős és egyszerűen sokkal másabb, mint a korábbi munkáik. nem mondom azt, hogy azokat nem szerettem, mert nem így van, oda vagyok az albumjaikért, de ez eddig valami mestermű! nem tudok mit mondani, a szöveg teljesen magába szippantott. <3 szerelmes vagyok az ütemekbe, a szövegbe és ismételten ji young-ba és az angol kiejtésébe. aaaaaa. ez az év egyre több isteni albumot ad nekünk!!

5. day off

és igen, nem kellett csalódnom. ugyanolyan csodás hangszerelésű, lágy számot sikerült összehozniuk. nem tudok mit mondani. túl csodálatosak.

6. xx (acoustic version)

végül ezzel a könnyed akusztikus verzióval zárnak, ami szerintem nagyon jó ötlet volt. kellemes hallgatni ígyis, ha nem jobb.

nem lett olyan hosszú a rész, mert annyira nem mentem bele a dalok elemzésébe és tudjátok holnap suli. szóval köszönöm szépen, aki elolvasta és velem tartott ezen a mesebeli utazáson a lányokkal együtt. csak jót tudok mondani róluk és aki ki akar kapcsolódni egy cseppet, annak nagyon tudom ajánlani a dalaikat. a szürke hétköznapjaimból sikerült kirángatniuk a two five-al, ezért ezer hála. innentől még inkább figyelni szeretnék rájuk.

én irina voltam, és kitartást mindenkinek. ezt a hetet kibírjuk és akkor már túl vagyunk a szeptember felén. ;))

KPOP AND MEWhere stories live. Discover now