# 34

5.4K 308 13
                                    

"Tak co to překvapení?" zeptala jsem se a on se zasmál.

"Nedočkavá?" pobaveně se na mě usmíval.

"To si piš!" 

"Tak fajn, přinesu to. Dolej nám šampaňské," řekl mi a potom odnesl prázdné talíře a chvíli dělal něco u kuchyšnké linky, zatímco já jsem nám nalila šampaňské. Nešetřila jsem, oba dva jsme si potřebovali zlepšit náladu. "Tak..." ozval se konečně a položil tu věc na stůl.  "Čokoládové fondy s jahodami," usmál se na mě, mrkl a pak se posadil. Zasmála jsem se.

"Kdo čekal, že dnešek bude tak romantický.." zaujatě jsem se na něj dívala.

"A to je teprve začátek," řekl a vzal jahodu z tácku. Namočil ji do rozpuštěné čokolády a pořádně jí v ní obalil. Potom  ji nechal okapat.

"Ta je pro tebe," řekl mi a potom mi opatrně vložil jahodu do úst.

Chutnala výborně. Sladká čokoláda a sladko-kyselá chuť jahody se mi v ústech smíchaly a mé chuťové buňky jásaly radostí. Usmála jsem se a rozžvýkala sousto v ústech. 

"Chutnalo?" zeptal se Harry s povytaženým obočím a nespustil ze mě oči.

"Moc," řekla jsem a sama vzala jahodu, namočila ji do čokolády a vsunula mu ji do úst. Naše pohledy byly neustále spojené a já cítila ty jiskřičky vášně ve vzduchu a to napětí, které naplňovalo místnost. Harry spolkl své sousto a potom namočil jeho prst do horké čokolády ve fondu. Nevěděla jsem, co udělá, ale když se horká čokoláda ocitla na mých rtech, automaticky jsem otevřela ústa a nechala ho, aby mi do nich vsunul prst. Olízla jsem z něj čokoládu a on něco zamumlal.

"Emmy, mám ještě jedno překvapení," usmál se na mě, vyndal prst z mých úst a zvedl se ze židle.

"Jaký-?" zeptala jsem se. Byla jsem z jeho chování úplně mimo.

"Pojď," vzal mě za ruku a vedl někam pryč od stolu. Jeho byt jsem neznala, ale byl velký. Vyšli jsme schody do druhého podlaží bytu a on mě dovedl na terasu. Vedla okolo jeho pracovny a ještě druhého přilehlého pokoje.

"Dneska je teplo, tak jsem si myslel, že by mohly být vidět hvězdy. A jsou," a opravdu. Když jsem vzhlédla k obloze bylo na ní stovky zářících hvězd. 

"Páni, to je krásný," řekla jsem udiveně a on se usmál a jeho horký dech ovanul můj krk. Za pár vteřin jsem na tom samém místě ucítila jeho rty. Políbil mě a odtáhl se.

"Chtěl jsem se tě na něco zeptat.." řekl najednou a já se na něj překvapeně podívala.

"Na co? Ptej se." řekla jsem nedočkavá. Usmíval se a jeho palec mě hladil na ruce, za kterou mě držel.

"Všichni už vědí, že jsme spolu a teď už je to jedno. Nechci dál tajit náš vztah a tak jsem se chtěl zeptat, jestli bys tu se mnou nechtěla bydlet?"

"Harry.. Já jsem pořád tvá zaměstnankyně," připomněla jsem mu.

"Jo, ale hlavně jsi má přítekyně. To je pro mě důležitější, než tvoje postavení ve firmě," řekl mi a já se usmála. To bylo přesvědčivé.

"Tak jo, budu tady s tebou bydlet moc ráda," řekla jsem a on se zazubil jako malý kluk, potom si mě přitáhl do pevného objetí a políbil mě do vlasů.

"Miluju tě, miluju tě," zašeptal a z jeho hlasu byla slyšet radost. V tu chvíli to byla ta nejhezčí věc. Odtáhl se a vzal mě za ruku. Vedl mě balkonovými dveřmi do druhého pokoje. Byla to jeho ložnice. Postel byla pečlivě ustlaná a pokoj uklizený, nebylo tu jediné smítko na zemi. 

"Většinou spím na gauči, nebo u tebe," řekl Harry, když si všiml, jak se rozhlížím po pokoji. Jako kdyby uměl číst myšlenky.

"Aha," řekla jsem zaraženě. To mě překvapilo.

"Pojď do postele," usmál se na mě a já ho políbila. Neodpověděla jsem, jen nechala mé rty putovat po těch jeho. Líbala jsem ho, zabloudila mu rukou do jeho přerostlých vlasů a pak na záda, abych si ho mohla přisunout blíž k sobě. Harry couval směrem k posteli, dokud se nezastavil o její hranu a nepřepadl dozadu. Lekla jsem se a jelikož jsem to nečekala, spadla jsem na něj. Zůstala jsem ležet na jeho hrudníku a oba dva jsme se hlasitě smáli. Když náš smích utichl, jen jsme se na sebe zblízka dívali a studovali jeden druhého.

Harryho ruka zajela pod mé triko a studila mě na zádech. Znovu jsem ho políbila, tentokrát pomalu a procítěně. Věci se mi začaly mlžit do té doby, než jsme v mé mysli byli jen my dva. Naše životy plné lásky a radosti, kterou jsme sdíleli. 

Harry mi svlékl tričko, následovalo to jeho a zbytek našeho oblečení, dokud jsme nebyli oba jen ve spodním prádle. Harry stále ležel pode mnou a já pocítila příjemnou kontrolu nad svým i jeho tělem. Jeho erek.ce mě tlačila do třísla  a já cítila teplo jeho těla proti tomu mému. Pořád jsme se líbali, Harryho ruce byly na mém zadku a já se o něj třela. Jeho vzrušení se zvětšovalo a já cítila jeho druhou ruku, která putovala do mých kalhotek, kde už věděla jak na mě.

Vzdychla jsem, když jeho prst obkroužil můj vchod a pocítila potřebu, kterou jsem zažila jen párkrát a jen s Harrym. Za chvíli se i mé kalhotky ocitli na zemi společně se zbylým oblečením a já sama se postarala o to, aby tam skončily i Harryho boxerky. Moje nezkušenost mi přišla jako velký problém, ale Harry věděl, jak mi to usnadnit. On sám navigoval mé pohyby a pomáhal mi získávat nové zkušenosti. Díval se na mě a pomáhal mi a já mu úplně důvěřovala. Seděla jsem obkročmo na Harrym a jeho pen.is mě dráždil proti mému vchodu. Bylo to příjemné a já věděla, že tohle mi ale nestačí. Už i mé pocity mi říkali, že potřebuju víc, potřebuji ho cítit v sobě. Nasedla jsem na něj, cítila jsem jak se zanořil hlouběji a vzdychla jsem. Chvíli trvalo, než jsem si zvykla na jeho velikost, ale to teplo a ten pocit plnosti mě uspokojoval už sám o sobě. Harry mě sledoval, držel mě za půlky a když jsem byla připravená, pomohl mi se pohybovat. Nahoru a dolů, nahoru a dolů v pomalém tempu, které pro mě bylo tak slastné. Cítila jsem všechno, jeho velikost a ten příjemný pocit, který se mi hromadil v podbřišku a zintenzivňoval se při každém dalším zasunutí. Harry měl oči stále otevřené a sledoval mě, mé tělo, které se vlnilo nad tím jeho. Chtěla jsem zavřít oči, protože se blížilo mé vyvrcholení, ale on mě pevně chytl za ruku a zašeptal: "Dívej se na mě. Chci aby ses na mě dívala, až se uděláš, dobře?!" Nevěděla jsem proč, nebo co to znamená, ale přikývla jsem. I tímhle pomalým tempem jsem se dostala k vyvrcholení. Bylo dlouhé a já měla otevřené oči tak jak mi Harry řekl a on také. Sledoval mě, jak se třesu, jak sténám nad jeho tělem a sám se udělal o několik vteřin déle. Když jsem ho pozorovala, pochopila jsem o co mu šlo. Pozorovat, jak Harry vyvrcholil bylo.. prostě tak nějak vzrušující.

Dalších pár minut jsem odpočívala na jeho hrudníku a on mě hladil po zádech. Byla jsem unavená, vyčerpaná z celého dne a hlavně dnešního večera. Ale i tak jsem nechtěla spát. Chtěla jsem prostě ležet a povídat si s Harrym o nás, o Tunes o tom co plánuje, i když zrovna nebylo nejlepší období. Prostě jsem tu chtěla být pro něj. Cítila jsem ale, jak se jeho dech zpomaluje a že mě přestal hladit. Když jsem se na něj podívala, měl už zavřené oči a hluboce oddechoval. Slezla jsem na svou stranu postele a přikryla se dekou. Harry okolo mě ve spánku obmotal ruku a já se k němu ochotně přitulila. 

Přemýšlela jsem, protože mě myšlenky nutily být vzhůru. Nějak jsem se v mysli vrátila do Liverpoolu a docvaklo mi, že můj pobyt tady bude trvat už jen měsíc. Jediný měsíc a potom se budu muset vrátit zpátky na konzervatoř a do své denní rutiny. Bylo to fajn, nebylo na tom nic špatného, ale jediná věc, která mi vrtala hlavou byl Harry. Jak se s tím vypořádáme a jak Harryho zařadím do mé denní rutiny, pokud bude muset být v Londýně?!

Right Now // H.S. FanFic CZWhere stories live. Discover now