#57

4.2K 245 9
                                    

Potom, co jsme odešli z kavárny jsem se šli projít. Nakonec jsme skončili na lavičce pod Tower Bridge nedaleko od Toweru a prohlíželi si lidi, kteří chodili okolo. Nikdo se na nás ani neotočil, nikdo si už nevzpomenul, že jsme ti dva, o kterých se psalo v novinách. Ztratili jsme se mezi obyčejnými obyvateli Londýna a turisty, kteří si uchváceně prohlížei okolí a pořizovali fotky.

"Díky, žes mi můj pobyt v Londýně udělal nezapomenutelným," řekla jsem a otočila se na Harryho.

"Nemáš vůbec zač.." řekl a pohladil mě ve vlasech. "Ale věř mi, po celou dobu, co budeme spolu se budu snažit, aby byl každý moment nezapomenutelný," řekl Harry a pak se na mě podíval.

"Ach jo, ty jsi zatraceně romantickej, když se snažíš.." povzdychla jsem si a očima přejela na jeho rty. Ach Bože! "Polib mě prosim," řekla jsem vzrušeně a on se usmál a spojil naše rty. Ten polibek byl dlouhý a vášnivý.

"Pojďme domů," řekl mi Harry a já přikývla.

Zachvěla jsem se, když okolo mě obmotal jednu ruku a pak jsme se vydali na autobus, abysme dojeli na místo, kde bydlel. Cestal nebyla dlouhá. Sledovala jsem Londýn, prohlížela si ty budovy a kochala se pohledem.

Zanedlouho jsme vystoupili a došli do Harryho bytu. Zavřel za námi, já skopla boty a uvnitř jsem se uvelebila na gauči.

"Donesu nám víno," řekl Harry. "Bílé nebo červené?" zeptal se.

"Červené," usmála jsem se a potom čekala, co Harry přinese.

Za chvíli se objevil zpátky v jeho prostorném obýváku s lahví červeného vína v ruce. V té druhé měl dvě skleničky. Jednu mi podal a druhou položil na stůl, aby mohl otevřít lahev. Když se mu to povedlo, nalil nám oběma trochu a připili jsme si.

"Na nás," řekla jsem a pak si usrkla vína.

"Na nás," zopakoval Harry.

Víno bylo skvělé. Sladké, tak akorát. Sedla jsem si zpátky na gauč a Harry si sedl vedle mě. Opřela jsem si hlavu o jeho rameno a sledovala televizi, kde zrovna dávali nějaký černo-bílý film.

"Vždycky se mi líbily," řekla jsem.

"Co?" nechápavě se na mě podíval Harry.

"Černo-bílé filmy. Má to něco do sebe," vysvětlila jsem.

"Asi jo, ale nikdy jsem na to moc nekoukal," řekl Harry a pokrčil rameny.

"Tak teď můžeš začít. Na to není nikdy pozdě," usmála jsem se a opřela znovu hlavu o Harryho rameno. Představovala jsem si ho jak tu sedí sám v celém bytě se sklenkou vína u černo-bílého filmu a bylo mi trochu smutno...


"Vstávej, Emmy. Usnula jsi," vzbudilo mě Harryho šeptání. Zamžourala jsem očima a pak se rozhlédla kolem. Na stole svítila jen svíčka a zbytek pokoje byl zahalený ve tmě.

"Kolik je hodin?" zeptala jsem se unaveným hlasem.

"Půlnoc.. Pojď, půjdeme do postele, film skončil" řekl Harry, vzal mě za ruku a já vstala. Unaveně jsem se odšourala za Harrym, který mě po tmě dovedl až do ložnice. Automaticky jsem se svlékla jen do spodního prádla a pak se svalila na postel. Hned jsem se zachumlala pod peřinu a otočila se na bok.

"Dobrou noc, Harry," řekla jsem už napůl znovu v říši snů.

"Dobrou, Emmy, miluju tě!" slyšela jsem a pak přišla znovu tma a sny. Krásne sny o nás dvou.


Probudilo mě sluníčko, které mi svítilo do obličeje. Otočila jsem se na druhou stranu a narazila do Harryho těla.

Right Now // H.S. FanFic CZNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ