# 17

10.4K 432 16
                                    

Vzbudila jsem se sama od sebe, bohužel ale v prázdné a chladné posteli. Chvíli jsem jen ležela a přemýšlela o včerejšku, o Harrym a mně. Uvědomila jsem si jak moc si cením toho, že jsem tu s ním mohla ten včerejší večer být a že mě tu nechal zůstat s ním přes noc. Podívala jsem se na hodiny na protější zdi. Bylo sedm hodin. V tu chvíli se ozvalo něco z koupelny a já se otočila. Dveře se otevřely a z nich se vynořil Harry oblečený v tmavě modrém obleku a zdál se být už plně vzhůru. Vypadal velice dobře a vkusně.

"Dobré ráno," řekla jsem a on si mě teprve teď všiml.

"Ahoj," pozdravil mě a na jeho tváři se objevil úsměv. Celý vypadal odpočatě a velice dobře naladěný. Upravil si kravatu a pak přišel k posteli. "Akorát jsem tě chtěl vzbudit. Vstával jsem brzo a chtěl jsem, aby si spala co nejdéle to šlo,"  usmíval se a já mu úsměv oplácela.

"Díky. V kolik musíme vyrazit?" zeptala jsem se a on se na mě zamyšleně podíval.

"Za čtyřicet pět minut. Máš čas. Budu dole, je tam snídaně, až budeš připravená, můžeš přijít," řekl a potom opustil pokoj, aby mi dopřál soukromí. Vstala jsem z postele a hned zašla do koupelny. Dala jsem si sprchu v té luxusně zařízené koupelně a pak se otřela do měkkého bílého ručníku. Vrátila jsem se do pokoje, našla tašku s oblečením od Harryho a oblékla se do toho spodního prádla a potom si vzala šaty od Diora. Seděly mi dokonale a já si přišla až trapně v tomhle předraženém oblečení. Ještě jsem se obula do včerejších bot a špinavé oblečení strčila do tašky. Potom jsem opustila pokoj a šla najít Harryho dolů na tu snídani.

Bylo to v jídleně, která se nacházela u obývacího pokoje. Byla obrovská, plná historického nábytku a těch věcí, které byly vyloženě památeční a v téhle době už se daly koupit jen velice draze. Harry seděl na žildi v čele stolu a jedl. Přešla jsem k jedné židli a rozhlédla se co vše bylo na stole. Pááni! 

"To si udělal ty?" zeptala jsem se a on zavrtěl hlavou a spolkl sousto. Posadila jsem se na židli vedle něj.

"Mám hospodyni. Včera jsem jí psal, aby tu ráno byla a něco nám připravila." řekl mi a pak pokývl rukou k té hromadě jídla. "Ber si co chceš," 

"Dobře, díky," řekla jsem trochu váhavě a nandala si na talíř volské oko a malou bagetu.

 *

Snídaně byla výborná a my hned po ní odjeli s Charliem do práce. Jak Harry říkal, zastavil nám před zadním vchodem a když jsme si byli jistí, že nikdo nejde, vystoupili jsme. Bylo vidět, že on si drží jistý odstup a já dělala to samé. Teď jsme se museli chovat jako ředitel a zaměstnanec. Došli jsme dovnitř a tam se naše cesty opravdu musely rozdělit.

"Uvidíme se," řekl Harry a věnoval mi malý úsměv, který nic neprozrazoval.

"Děkuji za včerejšek," zašeptala jsem a pak nasadila profesionální výraz. "Nashledanou, pane Stylesi," řekla jsem a pak se otočila a odešla k výtahu, abych mohla jít do své kanceláře.

Bylo tam najednou prázdno a chladno. Když jsem za sebou zavřela dveře od té prťavé kanceláře, pocítila jsem se zvláštně. Muselo to být z toho, že jsem už necítila jeho přítomnost. Naše cesty se rozdělily a já věděla, že ho uvidím nejdříve dnes večer a to mi přišlo až za hrozně dlouhou dobu. Nedokázala jsem si představit, že budu dělat jako že se nic neděje, protože já byla tak šťastná. Chtěla jsem jásat, skákat do výšky, křičet radostí, ale místo toho jsem si sedla na židli a přisunula se ke stolu. Zapnula jsem počítača  a pak se podívala na svůj rozvrh. Pátek - statistiky za předchozí měsíc.

Right Now // H.S. FanFic CZKde žijí příběhy. Začni objevovat