# 58

3.6K 254 12
                                    

"Měli byste vidět, co jsme pro vás s Emmy připravili." řekl k Luce a já přikývla.

"Trošku jsme to s tím jídlem přehnali," přiznala jsem a slyšela Nialla smích za námi. Všichni jsem se otočili na Nialla, který stál u stolku a obdivoval talíř s chlebíčky. Jeden dokonce držel už nakouslý v ruce.

"Ale je to výborný," zasmál se a v tu chvíli jsme já, Harry i Luce dostali záchvat smíchu.

Tenhle večer bude skvělý!

Rozbalila jsem si balíček od Luce a Nialla a zjistila, že v malé krabičce se skrýval stříbrný náramek od Pandory, na kterém byly dva přívěšky. Jeden byl malý Big Ben a ten druhý korunka. Nejspíš mi to mělo připomínat celý tenhle ,,výlet" do Londýna a mě se u jejich dárku trochu začalo chtít plakat. Rychle jsem ale rozmrkala slzy a naopak začala myslet na to, kolik je tahle malá krabička s dárkem musela stát a cítila se kvůli tomu trošku blbě. Luce mi ale pomohla nandat si náramek a potom jsme společně v kuchyni rozlily do sklenic šampaňské a odnesly ho k našemu posezení, kde Niall s Harrym něco řešili.

"Ne, budeme přijímat nové, ale pokud někdo bude chtít přesídlit, bude to možné," řekl Harry a poté se na mě podíval a pousmál se.

"Aha, dobře. Chápu.. Tak a teď už asi přípitek," zasmál se nervozně Niall a Harry přikývl.

"Jo, přípitek," potvrdil a potom oba dva vstali.

"Tady máš," podala jsem Harrymu sklenku se zlatavou tekutinou a tu druhou dala Niallovi. Postavili jsme se kolem sebe a já se musela usmát.

"Tak na nás. " nadechla jsem se a vzhlédla. "Na přátelé, které jsem tu získala, na zkušenosti, na všechny ty skvělé, nezapomenutelné chvíle a taky na mého přítele." řekla jsem a zazubila se na Harryho, který si mě jen prohlížel, zdálo se mi možná trochu zasněným pohledem. Přikývl a já přizvedla sklenku. Všichni jsem si přiťukli a pak si každý upil svého šampaňského.

"Pojďte si sednout," řekla jsem a přesunuli jsme se znovu na křesla a gauč.

Luce s Niallem seděli vedle sebe na gauči, zatímco já seděla na Harryho klíně v jednom křesle. Měl ruce kolem mého těla a tiskl mě k sobě. Bylo mi příjemně a bezpečně.

"Emmy? Ty studuješ na konzervatoři, že? Niall něco takového říkal." zeptala se Luce.

"Jo, Liverpoolská konzervatoř." potvrdila jsem.

"Jaký to je?" zeptala se mě. Dalo by se odpovědět jednoslovně -,,dobrý", ale já měla potřebu to nějak rozvést.

"No. Jsem spokojená. Miluju hudbu, takže je to přesně to, co chci studovat, ale myslím si, že tahle stáž mi dala více zkušeností s hudbou, než by mi kdy dokázali dát ve škole." řekla jsem a ona přikývla.

"Studovala jsem finance, bankovnictví.. takový nějaký obor," řekla a já zaujatě přikývla. "Když jsem vyšla ze školy, hledala jsem asi půl roku práci, protože nikde nechtěli nikoho bez praxí. Je to těžký, ale tahle stáž bylo to nejlepší, co jsi udělala." řekl Luce a já se usmála. Měla jsem radost, nejen z toho, co mi teď řekla, ale i ze sebe. Byla jsem na sebe pyšná.

"Tunes hlavně úzce spolupracuje s mnoha dalšími firmami.." podotkl Niall. "A navíc, jsem si jistý, že Harry ti dá skvělé doporučení," mrkl na mě a všichni jsme se museli zasmát jeho vtipu.

"Nechci, aby šla jinam, tak ji radši žádné nedám," řekl Harry a já se na něj ohlédla. Měl na tváři úsměv, nemyslel to vážně.

"Zvládla bych si najít práci.." řekla jsem vážně.

Right Now // H.S. FanFic CZWhere stories live. Discover now