# 50

4.9K 271 33
                                    

Everything I didn't say - 5SOS

Love Will Remember - Selena Gomez

Out Of The Woods - Taylor Swift

E M M Y

Další den utekl jako voda. Vstávali jsme v deset, snídali v jedenáct, obědvali ve dvě odpoledne a mezitím se prostě váleli na gauči, měli puštěnou televizi, tulili se k sobě a užívali si jeden druhého. I tohle nic nedělání mě dělalo tak moc šťastnou. Když se den blížil ke konci, rozhodli jsme se s Harrym, že bysme mohli něco podniknout, ale ani jednomu se nám nechtělo ven, dokud bylo svělo a hrozilo nám další přepadení fotografy. Počkali jsme tedy než se setmí, potom se převlékli z pyžam a vydali se ven.

Vzduch byl pořád teplý ale městem profukoval příjemný vítr. Od Harryho hotelu to bylo kousek k Londýnskému oku a tak, když jsme stáli tam dole, napadlo mě, že bysme si mohli dát jednu jízdu.

"Chtěl by se projet?" zeptala jsem se a podívala se do výšky na londýnské oko.

"Ty bys chtěla? Právě mě to taky napadlo, že bysme si mohli zopakovat naši první jízdu," řekl Harry a já se usmála.

Do teď mi fotka, kterou mi Harry koupil leží na nočním stolku vedle postele. Občas na ní narazím pohledem a vzpomenu si, jak zvláštně jsem se tenkrát cítila. Ani jeden jsme ještě nevěděli, že mezi námi bude něco takového.

"Jo, to by bylo fajn," souhlasila jsem a pak jsme si tedy šli koupit lístky. Takhle večer tu nebyla naštěstí žádná fronta a my se rychle dostali do kabinky oka a rozjeli se nahoru. Nebyli jsme tu sami, v kabince s námi bylo ještě pár turistů, kteří mluvili francouzky a nadšeně se dívali z výšky na ten kouzelný Londýn. 

"Pamatuju si, že jsi vypadala úplně stejně, když jsem tě sem vzal poprvý," řekl najednou Harry, který stál za mnou, držel mě kolem pasu a měl bradu opřenou o mé rameno.

"Opravdu? Jak stejně?" zeptala jsem se zvědavě.

"Viděl jsem, že jsi vystrašená z toho velkého města, ale zároveň ses do něj hned zamilovala. Láska na první pohled, řekla bych. Viděl jsem ti to na očích," řekl a já se usmála. Potom jsem ucítila, jak mě měkce políbil na odhalenou kůži mého krku. Můj pohled se obrátil na turisty, kteří se teď už jen v tichosti dívali přes sklo kabinky. Viděla jsem přesně to, co Harry řekl, bylo to úžasné a nečekané.

"Jsi dobrý ve vnímaní pocitů," řekla jsem.

"Nemyslím si, že jsem přesně odhadl své pocity, když jsem tě poprvé viděl.." řekl Harry a já se neodvážila zeptat, co tím myslí. Možná, že jsem měla něco říct, ale já nevěděla co. "Tohle.. Chtěl jsem ti to říct už tenkrát."

"Co?" teď už mi to nedalo.

"Když jsem tě viděl, něco mi říkalo, že to není správné. Něco mi říkalo, že ty jsi jiná, to se mi potvrdilo hned po prvních minutách našeho setkání. Ale myslel jsem si, že to dokážu udržet čistě jako pracovní záležitost. Ale neudržel jsem se. Nechtěl jsem s tebou být, protože jsem tušil, že to nabourá celý ten systém, který jsem si budoval."

"Aha.." řekla jsem tak nějak souhlasně a pak se odmlčela.

"Jsem rád, že jsi ho nabourala, abych řekl pravdu. Nedokážu si představit, že bych se teď měl vrátit domů za Rebeccou a necítit nic jako je láska." přemýšlela jsem nad tím, co mi tu říkal a dávalo to úplný smysl. Byla jsem ráda, že to slyším, ale nevěděla jsem co říct. Chtěla jsem ho políbit, ale věděla jsem, že musím nějak vyjádřit své pocity. Už dlouho v sobě nosím tolik nevyřčených věcí a ty chtějí ven.

Right Now // H.S. FanFic CZWhere stories live. Discover now