# 12

9.7K 455 30
                                    

Upozornění - díl byl psán pod vlivem lehkého alkoholu. Zajímalo by mě, jak dvě skleničky bílého vína a dvě a půl šampaňského ovlivní psaní :D hahaha. Cítím se taaaak šťastná.

____ Nezapomeňte na písničku! 

V sobotu ráno bylo lépe. Vyspala jsem se a teď jsem momentálně procházela po pokoji a přemýšlela, jak naplnit svůj víkend. Nehodlala jsem už prostě sedět na hotelu a číst si své knížky. Ano, byla to má oblíbená věc, stejně jako hudba, ale měla jsem pocit, že potřebuji ochutnat i něco víc z tohohle Londýnského života. A tak jsem si vzpomněla na svého jediného známého; když teda nepočítám Paige, kterou jsem teprve včera potkala a Stylese, od kterého jsem se měla držet dál, zbyl tu Zayn.

Díky databázi zaměstnanců Tunes, která byla na našich webovkách, jsem našla jeho číslo a vytočila ho. Doufala jsem, že bude mít čas alespoň na mě.

"Zayn Malik. Kdo volá? " ozval se jeho hlas do telefonu a já se usmála.

"Ahoj, tady Emmy. Emmy Danielsová. Z práce. " nevěděla jsem, jestli si vzpomene hned.

"Ahooj, Emmy. Co potřebuješ? " zeptal se možná až moc nadšeně.

"Chtěla jsem se zeptat, jestli nemáš čas si někam vyrazit?" zeptala jsem se s nadějí v hlase.

"No, momentálně jsem u rodičů, ale večer bysme mohli vyrazit do klubu, co na to říkáš?" Klub!? Nebyla jsem moc na diskotéky a takové věci, ale tohle byl můj druhý život, tak proč to nezkusit?

"Moc ráda. Kam mám přijet? " zeptala jsem se nadšeně, ale i trochu nervozně.

"Klub Cosmo. Buď tam v osm. Budu před vchodem." oznámil mi a já si zapsala do hlavy všechny údaje, které mi dal.

"Díky, že sis na mě uděláš čas. " řekla jsem radostně. Konečně pořádná příležitost jak se odreagovat od práce a.. od Stylese. On byl hlavní důvod, proč jsem dnes vůbec chtěla vypadnout a dát si trochu oraz od toho všeho.

"Na tebe si vždycky udělám čas, Emmy. Na to se můžeš spolehnout." dokázala jsem si představit ten jeho úsměv, který zdobil jeho opálenou tvář. V tu chvíli jsem si přála, aby už byl večer a já se vyhla tomu nezastavitelnému přívalu myšlenek a úvah. Proč jsem musela vždycky všechno tak přemýšlet a odůvodňovat? Vsadím se, že Styles na mě ani nepomyslel, vlastně zapomněl na to, že se cokoliv stalo, přesně tak, jak chtěl. Měla bych to taky tak udělat, přestat nad tím přemýšlet, Nechat to plavat, však to byly jen polibky..

*

V 19:30 jsem nasedala do taxi, které mě mělo odvést do klubu. Můj řidič měl pokaždé na víkend volno, pokud se tedy nekonaly nějaké firemní akce. Taxi do klubu mě stálo nějakých 10£ a já ochotně řidiči zaplatila za tu rychlou cestu. Vystoupila jsem a před vchodem už našla Zayna, který na mě čekal.

Musím uznat, že mu to slušelo, i když mě fyzicky nepřitahoval. Šedé triko mu šlo k jeho barvě pleti a džíny s černými converskami dolaďovaly jeho outfit.

"Vypadáš krásně, Emmy." volal na mě už z dálky a já se usmála.

"Díky, díky Zayne." řekla jsem vděčně. Nejspíš jsem zvolila vhodné oblečení. Červené tílko a šortky do pasu vypadaly ležérně a já se v nich cítila pohodlně. Byla to změna oproti elegantnímu oblečení, které nosím do práce. A já tu změnu uvítala. Teď jsem si přišla zase jako studentka. Zayn také vypadal mladší, než se zdál v jeho obleku. Možná díky tomu jsem si přišla trochu uvolněněji.

"Zvu tě na drink za to jak ti to sluší. " řekl a bez jakéhokoliv ostychu mě chytl za ruku a táhl dovnitř do klubu. Posadili jsme se vedle sebe na bar a já se usmívala, zatímco barman nám mixoval nějaké drinky. Za chvíli přede mnou stál panák nějakého alkoholu.

Right Now // H.S. FanFic CZDonde viven las historias. Descúbrelo ahora