# 56

4.3K 268 16
                                    

Čtvrtek.. Ve čtvrtek ráno jsem vstala s úsěvem na tváři. Harry ještě spal na posteli, zatímco já se potichu vkradla do koupelny, abych se osprchovala. Nemohla jsem spát. Zdál se mi sen, že odjíždím a Harry mi řekl, že neví, kdy se uvidíme. Vzbudila jsem se přímo vedle něj a uvědomila si, že do soboty ho mám pro sebe. Usmívala jsem se, protože jsem věděla, že Harry by mi tohle neřekl. Věděla jsem, že až budu odjíždět, tohle se nestane.

Sama jsem si začala uvědomovat změnu, která ve mně nastala. Před čtrnácti dny jsem byla vyděšená při pomyšlení na můj odjezd a bála jsem se toho, co to s námi udělá. Teď jsem věděla, že nás to může udělat jen silnějšími a prohloubit náš vztah. Nebyla jsem vyděšená, byla jsem smířená s tím, že se s Harrym budeme vídat nejspíš jen o víkendech, ale my se milovali. A víkendy stačí, stačilo by mi mnohem míň, důležité bylo, že jsme se milovali.

Vylezla jsem ze sprchy, osušila se a oblékla se do čistého spodního prádla. Potom jsem si vzala bílé krajkové šaty a vyšla z koupelny. Harry stále ležel v posteli, ale už nespal. Měl v ruce telefon a něco psal.

"Dobré ráno," pozdravila jsem ho a usmála se na něj.

"Ahoj, Emmy," pozdravil mě, odložil telefon, vstal z postele a došel ke mně. Dal mi polibek na čelo a já si ho k sobě přitáhla a objala ho. Byla jsem menší než on a moje hlava pasovala přesně na jeho hrudník. Slyšela jsem, jak mu bije srdce. "Stalo se něco?" zeptal se, když jsem ho odmítala pustit.

"Jen si užívám, dokud tě můžu objímat kdy chci," řekla jsem, pustila ho a usmála se na něj. Zatvářil se nervozně a odkašlal si.

"To je dobře," řekl a potom mě znovu políbil na čelo. "Jdu se umýt," řekl, já přikývla a potom ho nechala jít do koupelny. Sama jsem šla připravit snídani.

Hned po snídani jsme se společně vydali do práce. Rozdělili jsme se až ve výtahu, kde jsem musela vystoupit dřív než Harry. Zašla jsem do své kanceláře a začala dělat na práci. Nevím co se se mnou dneska stalo, měla jsem dobrou náladu a překvapivě mě bavilo i zadávat statistiky do systému Tunes. Možná, že se na mě opravdu začal projevovat ten blížící se odjezd.

Pracovala jsem tak dlouho, že jsem si ani nevšimla, že jsem prošvihla polední pauzu a oběd. Vyrušilo mě až zaklepání na dveře, které mě vytrhlo z toho pracovní tranzu. Vzhlédla jsem a spatřila Harryho ve dveřích mé kanceláře.

"Ahoj."

"Ahoj, co ty tady?" zeptala jsem se a uvolnila se.

"Hledal jsem tě na obědě," řekl a já se znovu podívala na hodinky. Byly skoro tři.

"Nějak jsem se zamyslela a vůbec nemám hlad." přiznala jsem.

"Nevadí." řekl Harry s úsměvem. "Něco jsem nám přinesl," řekl a já si všimla papírového pytlíku v jeho ruce. Položil ho na stůl a pak si sedl naproti mně.

"Co to je?" zeptala jsem se a on začal vybalovat věci z tašky.

"Burgery," řekl a já ucítila tu vůni nezdravého jídla, smažených hranolek a masa.

"Včera mekáč, dneska burgery.. Chceš si mě vykrmit?" zeptala jsem se pobaveně a on zavrtěl hlavou a pobaveně se usmál.

"Ne, bylo to nejblíž. Jsou z T.G.I.F."

"Miluju T.G.I.F.!" řekla jsem nadšeně a on se zatvářil pyšně.

"Tak doufám, že miluješ cibulové kroužky, protože ty jsou úplně nejlepší!" řekla já přikývla.

"Ale jen s -"

"Domácí majonézou?" zeptal se vyndal malou krabičku z tašky a já se podiveně usmála.

Right Now // H.S. FanFic CZWhere stories live. Discover now