# 54

5.2K 262 19
                                    

Omlouvám se za problémy s tímhle dílem.. Nevím, co se stalo, ale pro všechny, kterým se neukázal, zkouším to přidat znovu :) Snad už bez problému :)

"Je ti líp?" zeptal se mě Harry, když jsem se probrala ze spánku a on seděl na posteli s knížkou v ruce. Byla to ta kniha, kterou mi tu jednou nechal ležet na nočním stolku. Četla jsem jí jen jednou a poté jsem zjistila jeho tajemství s Rebeccou. Zajímalo by mě, jestli si to pamatuje.

"Trochu." odpověděla jsem. "Myslím, že už mě tolik nebolí hlava," řekla jsem a pomalu se vyhrabala z pod peřin. Už mi nebyla taková zima, myslím, že všechny ty léky pomohly.

"Dala by sis něco? Měl jsem v plánu si zajít pro něco do práce, abych tu dnes večer mohl zůstat. Potřebuju si vyzvednout oblek z čistírny, takže jestli něco cheš, přinesu ti to." nabídl mi a já se zamyslela.

"Možná bych si dala ještě tu polévku." řekla jsem a on přikývl.

"Přinesu nám večeři z Pret, jestli budeš chtít ještě něco," řekl a pomalu se zvedl z postele a začal se oblékat. 

K večeři? Když jsem se podívala na hodiny, překvapeně jsem zjistila, že měl pravdu. Bylo půl páté odpoledne. To znamenalo, že jsem prospala skoro celý den. No, bezva.

"Dobře.. Tak třeba tu rozpečenou bagetou. Italskou," řekla jsem a sbíhaly se mi sliny při pomyšlení na rozpečenou bagetu s mozzarelou a rajčaty. To bylo znamení, že už je mi o něco líp. Chuť k jídlu vždycky znamenala, že se to zlepšilo.

"Fajn, máš dobrý vkus na jídlo, už jsem ti to řekl?" zeptal se mě a já pobaveně zavrtěla hlavou.

"Ne, ale to mě těší," řekla jsem a on si přes sebe přehodil sako.

"Jdu pro to.. Budu tady za půl hodiny.. Snad." řekl mi, políbil mě na čelo a já se usmála.

"Já si zatím dám sprchu," řekla jsem a on souhlasně pokývl hlavou.

"Tak zatím," řekl mi a já na něj mávla. Potom jsem čekala než odejde, abych si mohla dát tu sprchu.

Hned jak zmizel jsem se svlékla a zamířila do koupelny. Nebyla jsem tam dlouho, jen jsem se opláchla a pak se zabalila do županu. Vrátila jsem se do postele a sedla si. Všimla jsem si té knížky, kterou nechal Harry ležet na posteli a vzala jí do ruky. Chtěla jsem najít tu část, kterou jsem si přečetla, když ji tu nechal poprvé, ale nakonec jsem jí jen vzala a odnesla do jednoho z mých kufrů, který byl připravený u skříní.

Potom jsem se vrátila na postel a zapla notebook. Zapnula jsem klasickou hudbu a šla si uvařit čaj, abych zkrátila čas čekání na Harryho. Trvalo asi dalších deset minut, než se otevřely dveře mého apartmánu a Harry vešel dovnitř s několika taškami v ruce.

"Mám jídlo," prohlásil a já k němu došla, abych mu pomohla s taškami. On potom přehodil jeho oblek z čistírny přes židli a pomohl mi vybalit jídlo.

"Mám to odnosit na stůl?" zeptal se mě, když jsme měli připravené dvě hromádky jídla.

"Vezmu talíře a ty mi to pomůžeš odnést do postele.. dneska mám chuť tam zalézt a už nevylézt," přiznala jsem a on se usmál.

"Dobře, vezmu ještě příbory," řekl mi a já přikývla. Potom jsme se přemístili do ložnice a sedli si na postel tak, aby jsme mohli pohodlně jíst. 

Bylo to všechno hrozně výborné. Harry přinesl tu polévku, bagetu a pak domácí sušenky a všechno jsme to hrozně rychle snědli. Usmívala jsem se, když mě Harry krmil poslední sušenkou. Když jsem dokousala poslední sousto, nahnul se ke mě a políbil mě.

Right Now // H.S. FanFic CZKde žijí příběhy. Začni objevovat