Deel 22

1.8K 87 4
                                    

Tfoe vieze bitch. Schold ik haar in gedachten uit.
'hey, amal!' riep walid die mij opgemerkt had.
'hoi.' Zei ik droog terwijl ik op de bank tegenover kautar plaatsnam.
'waar was je geweest?' vroeg hij terwijl ik hem zijn sleutels gaf.
'rondrijden zonder doel.' Zei ik afwezig. Ik voelde hatims blik op me branden maar negeerde het. Hij mag dit keer zelf naar me toe komen om zich te verontschuldigen.
'wanneer gaan we naar huis?' vroeg ik verveeld. Hatim stond op van de grond en gaf walid nog snel een laatste duw voordat hij lachend naarst me kwam zitten.
'sorry amaltje.' Zei hij zacht terwijl hij me een kus op me wang gaf zoals laatst toen we afscheid namen nadat we op het strand hadden gezeten.
'laat me.' Zei ik terwijl ik mijn wang overdreven begon te vegen om hem voor schut te zetten. Maar hatim deed het klaarblijkelijk niet en duwde me plots op de kussen terwijl hij me de kieteldood gaf. Tegen mijn wil in begon ik te lachen.
'hou op!! hatim klaarr!!' riep ik. Walid keek lachend op ons neer.
'niks klaar, ze wou stoer doen toch. Hatim maak haar af.' Zei hij melig. Marokko deed walid blijkbaar goed. De laatste tijd was hij relax.. walid rende plots weg en kautar was ook verdwenen. Hatim ging ongestoord verder. Ik gaf hem een schop met me knie.
'ow. Gaan we slaan?' vroeg hij. hij boog zich voorover en sloot me in. Hij hield mijn armen stevig vast en met zijn benen sloot hij mijn benen in. Ik hijgde het uit.
'laat. Me. Los.' Zei ik hijgend. Hij boog zich voorover.
'ik hoor geen, lieve hatim.' Zei hij ook buiten adem. Ik keek naar zijn ogen. Zijn ogen waren gericht op de ketting. Hij boog zich naar me toe en drukte een kus op de ketting en tegelijkertijd op me hals. Een kreuntje ontsnapte tegen mijn wil in uit mijn keel. Hij keek geamuseerd toe. 'ow, het laat je dus niet koud hé?' vroeg hij spottend.
'donder op.' zei ik boos. Meer op mezelf dat ik die kreun niet binnen kon houden dan op hem die zo door me heen kon kijken.
'amal.' Zei hij. hij keek een tijdje lang naar de ketting. Voor ik het wist drukte hij weer een kus op de ketting. Hij nam de hanger in zijn mond. Ik voelde het puntje van zijn tong in mijn nek.
toen hij zijn lippen weg trok van de ketting drukte hij nog een warme kus in mijn hals. Ik beet op mijn lip. Mijn hart dreigde eruit te vliegen. Ik gloeide van binnen. en dat kwam niet door de 45 graden hier.
'ga van me af, hatim.' Zei ik. Mijn hart schreeuwde om meer. Maar mijn verstand weigerde. Hij boorde zijn blik in de mijne.
'je vond het wel lekker, hé.' Zei hatim schor. Ik schudde wild met me hoofd.
'jawel, niet liegen.' Zei hij met een stomme grijns.
ik probeerde overeind te komen. Hij liet mijn armen los, terwijl hij zijn greep om mijn benen verstrakte. Ik pak hem terug. Ik trok hem voorzichtig naar me toe. Hij keek verward naar me. Maar hij liet het toe. Ik drukte heel voorzichtig mijn lippen in zijn hals zoals hij dat bij mij deed. Ik voelde hoe zijn ademhaling harder en sneller ging.
'vond je wel lekker, hé?' kaatste ik zijn woorden weer terug. Hij keek me met een ondeugende blik aan.
'en nu ga je van me af.' Zei ik toen ik zag dat hij een rare vurige verlangen in zijn ogen had. Hij wilde geen aanstalten maken om op te staan. Maar toen ik mijn knieën optrok ging hij van me af. Toen ik overeind kwam voelde ik een raar gemis. Ik voelde me zo leeg zonder hem om me heen. Hij keek strak voor zich uit. Ik ging in klerenmaker zit zitten en deed alsof ik tv keek. Die al die tijd aan stond zonder dat het tot me doordrong.
In de avond zaten we met z'n alle op het dak. Ik lag met de kussen onder mijn hoofd naar de sterren te kijken, terwijl mijn vader en moeder aan het kletsen waren met een kopje thee in de aanslag. Hatim en walid waren aan het skype met hun laptop.
'amal, kopje thee, jongens?' riep me moeder. Ik schudde met mijn hoofd. Ik blikte even op hatim. De dimmende licht van het dak gaf een verleidelijke gloed in zijn ogen. Bewust voelde ik hoe mijn hart zijn ritme begon te versnellen. En bewust voelde ik dat ondanks deze frisse avond, mijn lichaam steeds meer op tempratuur kwam toen zijn ogen de mijn ontvingen. Smachtend naar lucht keerde ik mijn blik af. Huiverend van de koude grond en de rillingen die alleen zijn blik mij konden bezorgen draaide ik me helemaal op mij zij om te voorkomen dat hij mijn kwellende blik zou zien.
ik stopte mijn oordoppen in mijn oren met de bedoeling mijn omgeving buiten te sluiten en sloot mijn omgeving met de bedoeling zijn krachtige magnetische blik te vermijden.
Ik schrok op toen een hand mijn schouder raakte. Toen ik opkeek zag ik mijn moeder. 'ga maar naar bed, amal. Voordat je hier in slaap valt.' Zei mijn moeder lief. Ik stond op en liep naar beneden. Gevolgd door me ouders. Toen ik na het poetsen me bed indook, sloot ik mijn ogen om weer hatims verschijning voor de geest te halen. Met hem in mijn gedachten sliep ik in.

Verwacht het meest onverwachteWhere stories live. Discover now