Ep.34 "Senin kokun olmadan nasıl geçireceğim bu bir haftayı"

2.5K 115 47
                                    

İyi bayramlar gencolar 💕😘🍬

Tolga'dan

Derin derin nefesler alarak yatıyordum yatakta. Parmaklarımı Aybüke'nin çıplak sırtında gezdiriyordum. O da başını göğsüme yaslamış, bir kolunu belime dolamış, sakince yatıyordu göğsümde. Yüzümdeki sırıtışa engel olamadan yatıyordum öylece. Aybüke'ye kavuşmak, sandığımdan daha muhteşem hissettirmişti. Ona bu kadar aşık olduğum için mi, yoksa bu anı bu kadar uzun süre beklediğim için mi bilmiyorum ama, ben bugüne kadar böyle bir şey yaşamadım. Böyle haz duymadım hiçbir birleşmeden. Hiçbir kadın masumiyetini bana teslim etmemişti daha önce. Hiçbir kadının ilki olmamıştım. Bunu çok da önemsemediğimi sanıyordum ama muhteşem hissettirmişti. Hele ki Aybüke gibi, masum, nahif, böylesine aşık olduğum bir kadının ilki olmak, çok özel hissettirmişti kendimi. Derin bir nefes alınca Aybüke kıpırdanıp iyice yerleşti göğsüme. Belimdeki elini göğsüme getirdi. Başımı eğip saçlarını öptüm.

"Canım."

Aybüke bir şey demeden durdu. Kaşlarımı çatıp elimi göğsümdeki elinin üstüne getirdim.

"Aybüke."

Aybüke başını çevirip yüzüme baktı. Ben de hafifçe gülümseyip dikkatle baktım yüzüne. Eğer yüzünde, gözlerinde en ufak bir pişmanlık zerresi görürsem, mahvolurum ben. İğrenirim kendimden. Aybüke bir şey demeden bakıyordu. Elimi yüzüne getirip konuştum.

"Aybüke, iyi misin canım?"

Aybüke gülümseyip kafa salladı.

"İyiyim. Çok iyiyim."

Ben de biraz olsun rahatlayıp gülümsedim. Yüzünü severek konuştum.

"Canını yakmadım di mi? Nazik olmaya, yavaş olmaya çalıştım ama pek başarılı olamadım sanırım."

"Hayır canım. Sen her zaman çok nazik, çok zarif bir adamsın zaten. Yine öyleydin."

Yutkunup gülümsedim. Bir şey vardı sanki gözlerinde. Sormaya korkuyordum ama bundan kaçamazdım. Bakışlarımı yüzünde gezdirip konuştum.

"Aybüke, pişman mısın?"

Ben tedirgin şekilde ne diyecek diye bakarken Aybüke hiçbir şey demeden, gülümseyerek bakıyordu. O konuşmadıkça benim endişem de artıyordu. Göğsümdeki elini yüzüme getirip başparmağıyla sevdi usul usul.

"Hayır sevgilim, asla. Seninle yaptığım hiçbir şeyden pişman olmam ben. Seni sevdiğime, sana güvendiğime, seni hayatıma aldığıma, bu özel şeyi ilk defa seninle yaşadığıma asla pişman değilim. Aksine çok mutluyum. Farkında olmadan o kadar beklemişim ki seni, bu kavuşma öyle mutlu etti ki beni, senin olduğum, benim olduğun için çok mutluyum. Seni çok seviyorum."

Mutlulukla kocaman gülümsedim.

"Seni çok seviyorum."

Aybüke gülümseyip tekrar yerleşti göğsüme. Ben de omzunu severek konuştum.

"Peki neden gözlerin böyle buğulu buğulu bakıyor?"

Aybüke sıkıca sarılıp iyice sokuldu bana.

"Senden ayrılacağım içindir. Hiç istemiyorum gitmeyi. Sıcacık göğsünden ayrılmayı hiç istemiyorum."

İyice kendime çekip saçlarına öpücükler kondurdum.

"Canım benim, nasıl geçecek bu bir hafta, hiç bilmiyorum."

"Ah, ben de. Kavuşacağımız anı düşünüp avunalım en iyisi."

Mavi AyWhere stories live. Discover now