Hoofdstuk 37 (Thomas)

368 8 4
                                    

"Je kan weer gaan," zeg ik tegen Ina, of hoe ze ook mag heten.

Het blonde meisje kijkt mij vragend aan. Wat dnapt zou nou niet? "Ik had je toch vanaf het begin uitgelegd dat ik emotioneel niet bereikbaar ben of wat?" Mijn wenkbrauwen gaan omhoog. Het meisje is sprakeloos en probeert haar lichaam te verbergen met haar handen, wat super dom is, omdat ik haar toch al naakt heb gezien. Na wat er gister was gebeurd is het dom dat ze opeens verlegen doet. Gister was dat niet eens ene optie. De zelfverzekerdheid in haar ogen toen ze mij in haar mond had was van ver af te zien. Jammer dat ze dat nu kwijt is geraakt.

"Nou? Ga je of moet ik je er persoonlijk uitsturen?"

Daar gaan we weer. Waarom moeten die chicks altijd zo gevoelig zijn? Het is niet zo dat wij een lange relatie hadden en dat ik haar nu pas eruit stuur. We hebben geen band gecreëerd wat haar zou moeten laten huilen, dus ik snap niet waarom haar ogen nu al bedekt zijn met traanvocht. Telkens als er zoiets gebeurd raak ik me heel erg geïrriteerd, precies zoals op dit moment.

Ik zucht geërgerd en sta op. Ik pak haar tas en schoenen nadat ze eindelijk gekleed is en grijp deze Ina bij haar elleboog om haar mee te trekken via de trap naar beneden.

"Laat me los!" roept ze.

Ik open de deur en duw haar naar buiten. "Was super leuk nachtje, maar daar blijf het ook bij. En stop met huilen, wil je?"

Achter haar zie ik bij de Linda een nieuwe auto. Linda's auto is aanwezig, dus ze heeft geen nieuwe auto. Ze zei eergisteren, toen ik op bezoek kwam, dat er een of andere man met zijn dochter hier komt wonen. Misschien is hij degene die dan deze auto bezit. Ik kijk nieuwsgierig naar de dikke BMW, mezelf afvragend hoe zijn dochter eruit zou kunnen zien en of ik haar kan krijgen. Volgens mij zei Linda wel dat we ongeveer dezelfde leeftijd hadden. En ik denk dat ze zelfs vroeg of ik haar zou kunne helpen aangezien we naar dezelfde school zouden gaan en zo.

"Hoor je me?" Het meisje voor me ziet er belachelijk uit. Ze kijkt woedend mijn kant op.

"Nope. Hadoe!" zeg ik als laatst en ram de deur voor haar gezicht dicht. Wat geeft me dat een gevoel van vrijheid. Waarschijnlijk ook, omdat ik nu van haar en haar gejank om niks af ben.

Ik loop de trap weer op en ga naar de douche. Dat heb ik wel nodig na zo'n nacht. Ze mag huilen wat ze wil, gister was deze chick mijn naam aan het schreeuwen tot haar orgasme haar hele lijf deed trillen van het genot dat ik haar heb gegeven. Ze kan zeggen en doen wat ze wil, maar ze kan niet ontkennen dat gisteren de beste nacht van haar leven was. Haar trillende orgasmes tijdens de hele nacht vertelde alles.

Na de warme douche droog ik mijn haar en lichaam af en kleed me aan. Ik doe net mijn T-shirt boven mijn hoofd als ik een meisje zie bij het raam van de buren. Ik loop wat dichterbij het raam. Het meisje met de bruine gekrulde haren kijkt bedenkelijk naar haar koffer en haalt er wat ondergoed van uit. Dan ziet ze me staren, trekt een raar gezicht en komt mijn kant oplopen.

Ze doet het raam open, waardoor ik grijnzend ook die van mij open doe, zodat ik kan horen wat ze wilt zeggen, want haar gehele lichaamshouding vertelt me dat dit wel leuk gaat worden.

Haar gezicht is een beetje in shock. Alsof ze mij net echt heeft opgemerkt.

"Is het interessant?" zeg ze uiteindelijk. Haar stem klinkt zo sexy.

Ik kijk haar uitdagend aan. "Ja, heel erg," zeg ik, terwijl ik naar haar rode string kijk, die me het meeste opvalt en erna wijs met mijn hoofd en mijn ene hand. "Ik zou wel willen weten hoe die je staat." Ik knipoog naar haar met een grijns.

Neighbours With HimWhere stories live. Discover now