54

1.1K 64 2
                                    

Met een bonkend gevoel in mijn hoofd en een snotneus werd ik om 04.30 uur gewekt door het irritante geluid van mijn wekker. 
Ik had overal in mijn lichaam pijn en had het ontzettend koud. 
Het onvermijdelijke was gebeurd. Ik was ziek geworden op de dag dat ik op vakantie ga. Ik kan het niet geloven, aan de andere kant ook weer wel. Typisch iets voor mij om ziek te worden. Het was gister avond frisser dan ik dacht en ik had alleen een truitje aan en geen vest bij me. Stom, stom stom! Ik kwam uit mijn bed en liep naar de kamer van Samir. Ik deed het licht aan en hij werd vanzelf wakker. 
Na snel koffie gezet te hebben loop ik terug naar boven en neem een snelle douche. Snel mijn benen geschoren en kleedde me aan. 
Ik besloot om een rokje aan te trekken, omdat het in Marokko waarschijnlijk erg warm zou zijn. Deed wat mascara op en keek nog snel in mijn kamer rond of we gisteravond iets vergeten naar beneden te brengen, maar nee. We hadden alles gelukkig klaargezet. Pakte mijn tas en stopte er nog snel was foto's van yemma in. Als ik beneden aankom zie ik Samir al koffie drinken. "En? Klaar voor vertrek?" Ik keek hem aan en antwoordde, tenminste, dat probeerde ik. Ik bewoog mijn lippen maar er kwam GEEN GELUID. Tfoe! Ik was ook nog eens schor geworden. Samir begon om me te lachen en wees naar de stoel dat ik moest gaan zitten. "Jij hebt ook altijd wat, he." Hoestend en schrapend met mijn keel probeerde ik steeds enig geluid uit mijn keel te krijgen, maar het had geen zin. 
Ik was verkouden, ik had spierpijn, ik had het koud EN ik was mijn stem kwijt. Het was dus een mooi begin voor mijn vakantie. 
Het was ondertussen al 05.15 en het was een uur rijden naar schiphol Amsterdam. 
Samir deed de koffers snel in de auto en ik ruimde snel de keuken nog effe op. 
Ik keek nog even rond en liep naar buiten. Als ik in de auto zit kijk ik nog even naar de omgeving. Als ik mijn telefoon voel trillen zie ik dat ik een berichtje heb ontvangen. "Have a save trip en tot over een paar dagen schat. Liefs Laila." Ik stuurde snel een berichtje terug en keek naar de voorbijgaande lantarenpalen langs de weg.

Verliefd op een nerd?Where stories live. Discover now