39

1.2K 67 0
                                    

Perspectief Sarah

Hij boog zijn gezicht naar mij toe en keek mij aan. Ik voelde mijn keel trillen en mijn hart sloeg op hol. Al deze factoren had ik niet verwacht. De seconde dat zijn lippen de mijne aanraakte schrok ik wel, maar al snel waren al mijn twijfels verdwenen en kuste ik hem terug. Met mijn hand ging ik door zijn haar en met zijn hand hield hij mijn gezicht vast. Na een paar vurige minuten maakte lieten we elkaar los. We keken elkaar aan en ik zag een totaal andere Hicham dan die ik al die jaren zag. Hij bukte naar me toe en gaf me nog een zoen. Ik besefte dat ik nu echt moest gaan voordat ze thuis ongerust werden. Met mijn duim over zijn lip wenste ik hem welterusten en stapte ik uit. Ik liep snel de straat in en ging de hoek om. God wat had ik het warm gekregen, ik probeerde mezelf voor de gek te houden dat het wel mee viel, maar ik voelde mijn wangen en die voelden TE warm aan. Ik nam een diepe zucht en ging de koele wind tegemoet.

Het weekend ging snel voorbij en had een hele leuke dag gehad met Laila. Ik heb haar beter leren kennen en het is echt een wereldmeid! We hadden het over van alles. Ze vertelde me over haar vorige relatie en dat ze die jongen maar niet kan vergeten, ondanks dat het was stuk gelopen. Die jongen had iets van een bindingsangst. Hij hield van haar maar hij kon zich gewoon niet binden. Ik kon aan de manier horen hoe ze over hem sprak dat ze veel om die jongen gaf. Ze vroeg hoe het mij mijn liefdesleven ging. Ik kon die vraag niet ontwijken en wist dat hij zou komen. Wat moest ik zeggen? Dat ik met haar broertje heb zitten zoenen?
Ik dacht vaak aan mij zoen scènes met Hicham. Heel erg vaak eerlijk gezegd. Er was alleen een probleempje. Ik had alleen niet het gevoel dat ik verliefd was. Helaas.. Ik zag dat het een leuke jongen was en dat hij liever is dan dat ik dacht.. alleen.. ben ik niet verliefd. Ik had Laila gezegd dat ik geen relatie had. Dat had ik ook niet, dus. Ik heb geen spijt van onze zoen, totaal niet.. Alleen hoop ik dat ik niet de verkeerde indruk bij hem heb gewekt..

Verliefd op een nerd?Where stories live. Discover now