52

1K 67 5
                                    

Perspectief Hicham

Ze toverde een kleine glimlach op haar gezicht en knikte. Mijn ogen gingen wijd open. "Ja, ik voel ook wat voor jou, ik voel heel veel voor jou. Ook ik denk nog regelmatig aan onze kus." Mijn hart schreeuwde het uit van geluk. Ze ging met haar hand langs mijn gezicht en ik nam een kleine stap dichterbij. Het enigste wat ik kon uitbrengen was. "Oh Saar, je hebt geen idee wat je met me doet." En drukte mijn lippen tegen die van haar en ze beantwoorde die vurig terug. Mijn handen streelde langs haar blote armen en haar ene hand ging over mijn blote rug en met haar ander hand ging ze door mijn haar. Ik omhelsde haar stevig. "Ik hou van je Saar, ik hou écht van je.."

Perspectief Sarah

Ik keek hem aan en knikte. Zijn ogen gingen wijd open staan. "Ja, ik voel ook wat voor jou, ik voel heel veel voor jou. Ook ik denk nog regelmatig aan onze kus." Als ik aan jou denk voel ik PIJN! Pijn die je me samen met je vrienden hebt aangedaan! Jij hebt geen idee door wat voor hel ik ben gegaan en iedere keer als ik uit de hel was geklommen, duwden jullie mij weer terug. En die ik denk nog heel vaak aan die kus. Die had NOOIT mogen gebeuren! Snap je nu wat ik voor je voel? Snap je nu waarom ik niet met jou in 1 ruimte wil zijn. Snap je nu waarom ik altijd wegloop als ik jou zie?? En ik haat je inderdaad niet, haat is nog te goed voor jou, dat verdien jij niet! Ik vervloek je Hicham, vervloek je!

Perspectief Hicham
Ik omhelsde haar stevig. "Ik hou van je saar, ik hou écht van je.."
Ik deed mijn ogen open en keek naar de kussen die ik in mijn armen had. Het was een droom! Het was allemaal maar een droom. Van frustratie ging ik recht overeind zitten. Met mijn hoofd in mijn handen nam ik een diepe zucht. Ik voelde mijn blijdschap in mijn droom en het voelde zo écht aan.. Zucht.. Ik stond op en liep naar de badkamer. Ik bekeek mezelf in de spiegel en zag hoe triest het eigenlijk was. 'Verman je zelf! Als je haar écht wil moet je ervoor gaan en anders moet ik haar vergeten. Ik heb geen keus. Ik gooide wat water over mijn gezicht en droogde me af. Ik liep naar benden en ging naar de keuken..

Perspectief Sarah
Ik schrok wakker en keek rond. Ik schrok van de hoeveelheid woede die ik in me had. Ik wist niet dat ik zoveel woede tegenover Hicham in me droeg. Ik liep naar de badkamer en keek in de spiegel.. Zucht.. haat ik hem? Volgens mij niet? Zucht.. Het doet er ook niet toe. Ik liep naar de keuken en schonk een glas water in en dronk hem leeg. Na hem te hebben afgespoeld zet ik het glas terug en draai ik me om..

Verliefd op een nerd?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu