14

1.4K 86 0
                                    

Perspectief Sarah

Hij? Wat doet hij hier? Ik keek hem strak in de ogen aan en hoopte dat hij snel verder zou rijden. 
Maar hij bleef me maar aanstaren. Ik werd het gestaar zat, omdat ik wist dat hij een of andere domme opmerking zou maken dus draaide mezelf om en liep verder. Ik blijf hem een vage gozer vinden.
Hier had ik echt geen zin. Ik laat me niet vandaag niet weer beledigen of belachelijk maken.
Ik liep een zijstraatje in waar hij niet in kon rijden auto omdat daar een 'verboden in te rijden' bord stond. Ik deed liep door richting de tram halte en liet de muziek harder in mijn oren klinken.
In de tram was het gelukkig niet druk en had ik een plaatsje naast het raam. 
Ik stapte uit de tram en liep richting het schoolgebouw. Ik kan niet wachten tot ik deze school mag verlaten. Ik zag de auto van Hicham al geparkeerd op het parkeerterrein.
Ik liep naar binnen en ging direct naar mijn kluisje. Pakte een schrift een nam even een paar seconden om naar het gezicht van mijn séno yemma te kijken. Ik ging met mijn hand over haar wang heen en deed de deur dicht.
Ik liep naar de mediatheek, waar je leerruimtes had, zonder begeleiding. 
Ik opende de glazen deur en zocht een plaatsje. Het lokaal was helemaal leeg, tja iedereen zat ook lekker buiten in dit mooie weer. 
Ik pakte mijn boek uit mijn tas en legde op tafel. Mijn mp3 legde ik op schoot en deed het liedje van Robbie Williams erin en deed het nummer 'Feel' aan en zorgde dat hij op repeat stond. 
Ik hou van dat nummer. Ik deed hem iets zachter zodat ik me beter kon concentreren. 
Ik keek op mijn horloge en zag dat het 10.00 uur was. 
Ik had dus nog een uur de tijd om alles snel door te nemen.
Rustig begon ik de woorden te lezen en nam alles stof nog voor de laatste keer door. Ik was zo verdiept in het boek en in mijn muziek dat er al 20 min voorbij waren.
Zonder dat ik het door had, begon ik mee te zingen op een iets te harde volume. 
"I just wanna feel, REAL LOVE!" En ging met hoofd op de maat van de muziek heen en weer. Plotseling zag een soort schaduw voor me waar door ik, in 1 keer ophield met zingen. Ik schaamde me dood, zonder dat ik wist wie er voor me stond. 
Voorzichtig keek ik alleen via mijn ogen omhoog en zag zijn gezicht. Huh? Hij alweer.. Oh my god, net als ik mensen wil ontlopen, kom ik ze juist tegen. Wat is er met deze gozer?

Verliefd op een nerd?Where stories live. Discover now