13

1.4K 81 2
                                    

Perspectief Hicham

Ik keek op de klok en zag dat het 03.06 uur was. Ik kon door de hitte niet slapen dus besloot ik maar om op te staan. Ik wilde toch nog even het leerstof voor de toets doornemen. Ik keek naar de letters maar ik kon geen woord zien. Het enige wat ik zag waren de bedroefde ogen van Sarah. Ik snap het niet. Dit is mij nooit over komen. Er is iets met dat meisje, maar wat? Ik probeerde de leerstof nog snel door te nemen maar het lukte niet.
Ik gooide het boek dicht en ging op mijn bed liggen. Ik sloot mijn ogen en dacht aan morgen. Morgen ga ik haar weer zien en wil ik meer weten.

Ik stond om 8.07 uur op want ik kon toch niet verder slapen met deze hitte. 
Ik ging snel even douchen en trok mijn kleren aan. 
Ging bidden en liep naar beneden. Ik zag dat mijn zus Laila en mijn moeder al klaar wakker waren, gaf mijn moeder een zoen op haar voorhoofd en groette mijn zus. Zij was 2 jaar ouder als ik. 

Ik was 21 jaar en zat in in de eerste klas van het HBO. 
Mijn zus had haar diploma dit jaar gehaald en was dus klaar met school. Pfff daar was ik wel jaloers op, ik moest nog twee jaar en zij was lekker klaar. Maar goed over 2 weken zomervakantie en dan konden we lekker naar Marokko. 

Ik wilde niet ontbijten omdat ik geen honger had, maar mijn moeder verplichte me om iets te eten anders kon ik nooit de dag doorkomen, volgens haar. En daar had ze eigenlijk ook gelijk in. 
Ik nam dus een croissantje en dronk een glas jus d'orange. "Beslama" zei ik. "beslama" zeiden ze terug en ik liep naar beneden en besloot om vandaag met de auto te gaan. Ik was toch veel te vroeg en kon ik dus eerst lekker rond rijden. 

Ik stapte in de auto en zag op mijn radio display dat het 09.25 uur was. 
Ik deed de radio aan en hoorde het nummer 'Beautiful, van Snoop Dogg en Pharell van Nerd'. Ik moest lachen omdat ik het ironisch vond. Beautiful? Van Pharell van 'NERD'? Met een glimlach, schudde ik mijn hoofd heen en weer en zag in een flits Sarah lopen. Snel keek ik goed en zag duidelijk dat zij het was.

Ik zag dat ze oordopjes in haar oren had. Voor de verandering. Ik wilde eerst snel voorbij rijden maar ik bleef op de een of ander manier langzaam achter haar rijden. 
Ze zag er mooi uit vandaag. Dat terwijl ik de voorkant van haar niet eens zie. 
Ik staarde haar aan terwijl het nummer Beautiful in mijn oren klonk. 
Zo toepasselijk, op dit moment! 
Ik merkte dat ze langzamer begon te lopen. Ze heeft het door. 
Net toen ik gas wilde geven en snel verder wilde rijden, draaide ze, in 1 ruk om en keek me strak in de ogen aan… DAMN! wat ziet er mooi uit!

Verliefd op een nerd?Where stories live. Discover now