6

1.6K 92 4
                                    

"Hebben jullie al een keus kunnen maken?" Verassend keken ze me alle 5 aan. Latifa, Hicham, Said, Hanane en Samira. "Gossie, werk jij hier?" hoorde ik Latifa vragen "dat zie je toch, kan ik jullie bestelling opnemen?" Beledigd keek ze me aan en zei "doe mij maar Cola light" en de rest gaf me ook hun bestelling. Ik voelde dat iemand me mij aankeek en ik keek opzij en zag dat Hicham mij recht in de ogen aankeek. Vage gozer? Ik draaide me weer om en liep richting de bar. Ik schonk hun bestelling in en roerde met mijn vinger door het glas van die bitch. Ik weet niet waarom ik het deed, maar ik deed het gewoon.
Ik liep naar hun toe en serveerde hun. Weer voelde ik dat die gozer me zat aan te staren. "Kan je het zien?" Hoorde ik Latifa zeggen. Geschrokken keek ik haar aan en zei "wat?" 
"Ik zie wel hoe je naar hem kijkt!" "Ik weet niet waar jij het over hebt, maar ik ben gewoon bezig met mij werk." "Nou, dan ben je verdomd slecht in je werk." "Volgens mij is die Cola light naar je hoofd gestegen, want ik weet niet waar je het over hebt." Ik stond op het punt om weg te lopen, toen ze in een ruk die glas Cola over mij heen gooide. Plats! Recht in mijn gezicht, het beetje mascara dat ik op had was nu, mooi over mijn hele gezicht verspreid. Ik zag dat die andere aan het lachen waren en aan het gezicht van Latifa te zien was ze erg trots.
Iedereen lachte me uit behalve, tot mijn grote verbazing Hicham. Ik keek hem aan en zei "moet je niet mee lachen?" Hij sloeg zijn ogen neer en ik liep weg...

Verliefd op een nerd?Where stories live. Discover now