48

1.1K 78 0
                                    

Perspectief Hicham

Ik ben vandaag met Said naar Amsterdam geweest en als ik had geweten dat latifa mee zou gaan, was ik nooit gegaan. Zij is nou precies het type meisje dat om werkelijk alles kan zeuren. Niks is goed genoeg of mooi genoeg. Hoe erg ik ook mijn best doe om haar te laten zien dat ik haar niet mag, snapt ze het nog steeds niet. 
Ik zag dat het al 23.00 uur was geweest en omdat ik lekker het hele huis voor mezelf heb vandaag, was ik blij dat ik bijna thuis was. Terwijl ik de straat in rij zie ik Laila uit haar auto stappen. Huh ik dacht dat ze vandaag bij Sarah zou blijven? Als ik verder rij zie ik Sarah uitstappen. Blijven ze hier slapen? Net als ze willen oversteken rij ik langs. Met moeite vind ik een parkeerplaats en parkeer ik de auto. Als ik naar binnen ga vertelt me Laila snel dat ze niet bij Sarah konden blijven slapen, omdat ze bezoek hadden. Het zal allemaal wel. Ik ben allang blij dat ik haar weer zie na een week. Misschien is dit mijn kans om haar beter te leren kennen? Als ik de huiskamer binnen loop zie ik haar bij de foto's staan.. zucht, wat is ze toch mooi. Waarom ben ik in godsnaam zo'n sukkel geweest. Als ik denk aan de tijd dat we haar het leven zuur maakten, kan ik mezelf wel schieten. Plotseling hoorde ik haar lachen. Oh nee, ik weet gewoon zeker dat ze om die beruchte foto aan het lachen is. "Meskien, hij was gewoon tandloos." Ik gaf een kuchje zodat ze me hoorde. Ze draaide zich om en ik zag haar op haar onderlip bijten. Met een glimlach keek ik haar aan. Zoals gewoonlijk zag ze er stralend uit."Zo Sarah, ben ik een meskien die tandloos was?" Als ik hardop begin te lachen, zie ik ook een glimlach op haar gezicht verschijnen, dat is ook voor het eerst! Nog nooit heeft ze naar mij gelachen. "Sorry zo bedoelde ik het niet." "Geeft niet hoor, zo bedoelde je het wel." Ik ging naast haar staan en bekeek de foto. "Oh my god ik zag er écht uit als een Nerd." Nog voordat ik er erg in had hoorde ik Sarah al zeggen. "Oh ja joh, hoe ziet een Nerd er dan uit?" Nog geen 5 minuten in dezelfde ruimte met haar te zijn of ik zeg alweer iets verkeerds, we hebben haar jaren uitgemaakt voor nerd dus ik snap haar reactie. "Nou vertel Hicham? Hoe ziet volgens jou een Nerd eruit?" Ik keek haar aan en zei "ik bedoelde er niks mee ofzo."
"Nee natuurlijk niet, dat bedoelen jullie nooit." Zei ze met een hele zachte toon. Ze keek me met een blik aan waardoor ik meteen schuldgevoel kreeg. Ik hoorde Laila haar roepen en ze verliet de kamer.. Zucht..

Verliefd op een nerd?Место, где живут истории. Откройте их для себя