28

1.3K 75 1
                                    

Perspectief Hicham

Gelukkig liet ze me haar met de auto weg brengen. Ik opende de deur voor haar en wilde haar laten instappen, maar ze nam de deur over en wilde zelf instappen. Ze sloot de deur en ik liep om en stapte in.
Ik vroeg hoe laat ze moest beginnen en ze zei dat ze over drie kwartier moest werken. Het was 25 min rijden, dat werd dus een lange rit. Ik kon het niet helpen, maar om de seconde keek ik haar aan. Waar zou ze aan denken? Ik deed de radio aan om haar wat meer op haar gemak te laten voelen, tot mijn verbazing was het nummer 'Feel' bezig. Ik zag dat ze zich een beetje ongemakkelijk voelde na de vorige keer dat we dit nummer hoorden. Ik vond het wel grappig en deed de radio wat harder. Ik keek haar aan en ze keek me snel even aan. Ik kreeg niet de indruk dat dit nummer haar wat deed.
Plotseling moest ik denken aan onze kus. Mijn hart gaat er gewoon sneller van kloppen als ik eraan denk. Die mooie zachte lippen van haar. Het was nog beter dan dat ik me voor had gesteld..
Hoe kan ze denken dat ik misbruik van haar wilde maken? Ze zoende me toch terug?
Ik kon de gedachte niet aan, dat ze zou denken dat ik misbruik van haar wilde maken.
Na 25m in van doodsestilte waren we bij haar werk aangekomen. "Tot hoe laat moet je werken?" Misschien kan ik haar ophalen. Ze had een verbaasde blik in haar ogen en vroeg "hoezo?" "Misschien dat ik je naar huis kan brengen". "Ik pak de bus wel." Net toen ze uit wilde stappen, pakte ik haar hand. Ik zat er nog steeds heel erg mee dat ze dacht dat ik gebruik van haar wilde nemen. "Ik wilde echt geen misbruik van je maken." Ze knikte en wilde haar hand lostrekken, maar ik hield haar hand stevig vast. "Saar, ik vind het echt belangrijk dat je dat weet." Ze keek me aan en zei "ik geloof je." Ze trok hand terug en deed de deur open, ze stapte uit en sloeg de deur dicht. Ik keek haar nog na, maar zij liep verder.. zucht..
Wat moet ik met dit meisje? Moet ik haar vertellen dat ik iets voor haar voel? Maar wat voel ik dan? Ik weet het zelf niet eens en dan moet ik het haar gaan proberen uit te leggen? Ze geeft me ook niet eens de kans om gewoon een gesprek te voeren en als ik erover nadenk heeft ze eigenlijk ook gelijk, na al die jaren dat we haar hebben uitgelachen, wil ik nu ze3ma 'vrienden' zijn. Logisch dat ze oppast met het vertrouwen van mensen.
Ik start de motor en rij weg..

Heerlijk, school is voorbij. Maandag nog effe naar school en dan krijgen we te horen of we over zijn of dat we herkansingen hebben. Dat betekend dus dat ik Sarah pas over 3 dagen ga zien.. en dat is voor mij 3 dagen teveel.

Verliefd op een nerd?Where stories live. Discover now