66

975 51 0
                                    

Perspectief Latifa

Vlak nadat ik voelde dat Sarah was opgestaan, stond ik ook op. Ik maakte het bed op en ik zag dat ze al wat kleren voor me had klaargelegd. Toen ik naar de badkamer wilde lopen kwam ik langs een spiegel. Ik zag dat ik tranen op mijn wangen had en dat ik mijn gezicht er niet uit zag. Terwijl ik weer een huilbui voelde opkomen liep ik snel door en nam ik een douche. Toen ik terug liep naar de kamer van Sarah, zag ik dat ze met de fotolijst op het bed zag. Toen ze me binnen zag komen legde ze de foto direct terug en stond ze op. "Zullen we koffie gaan drinken? Iedereen is weg, dus we hebben alle rust." Ik bedankte haar, maar zei dat ik echt naar huis moest. Ze begreep dat ik gewoon alleen wilde zijn en ging er niet tegenin. Ze liep met me mee naar huis. Vlak voordat ik naar binnen wilde gaan bedankte ik haar, natuurlijk kon ik dat niet zonder het droog te houden en we namen afscheid. Plotseling werden we onderbroken. "Hallo dames.."

Perspectief Sarah

Malika ging naar haar ouders en Yassine was met haar mee. Het kwam allemaal goed uit. Hoefde ik ook niet meer uit te leggen aan Malika waarom Latifa onder de blauwe plekken zit. 
Toen ik mijn kamer binnen kwam zag ik dat Latifa de kleren mee naar de douche had genomen. Ik besloot om rustig in mijn kamer te wachten totdat ze klaar was. Ik pakte 1 van de foto's van mijn yemma die op mijn tafel stonden. Ik ging op mijn bed zitten en staarde naar het gezicht, waarvan ik bang ben dat ik het ooit zal vergeten. Terwijl ik het gezicht van Yemma zat te bestuderen kwam Latifa binnen. Snel stond ik op en legde de foto terug op zijn plaats. Latifa wilde direct naar huis waar ik alle begrip voor heb. Ze heeft even tijd nodig om na te denken wat ze precies wil gaan doen. Het is moeilijk voor haar. Ik liep met haar mee naar huis en vlak voor ze naar binnen wilde gaan zag ik dat ze me probeerde te bedanken, maar haar tranen lieten het niet echt toe. Ik veegde haar traan weg en zei dat ik het begreep. Opeens hoorde ik een stem, die ik al een tijdje niet meer had gehoord. "Hallo dames.."

Verliefd op een nerd?Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon