Beach day ~1~

8K 354 22
                                    

Další část, doufám, že se bude líbit a omlouvám se za chyby. ❤️❤️ m i l u j u v á s !! ❤️❤️

„Takže kam teď ?"

Zeptal se Justin a já ho vzala do nejbližšího Mekáče. V Kanadě jsme tam chodili docela často, ale já si vždy dala ten jejich salát, který je fakt úžasný.

„Tohle nikdy neomrzí." Řekl když jsme vešli dovnitř. Ovála nás vůně všech těch smažených věcí. Už jsem tu dlouho nebyla. Když jsme si objedlali sedli jsme si k nejbližšímu volnému stolu a pustili se do jídla. Justin zavzdychal když si do pusy dal hrst hranolek.

Zasmála jsem se a napila se Fanty. „Bylo to moc fajn." Usmál se na mě a já kývla na souhlas. „Tohle mi už chybělo." Byla to pravda. Tady je to hrozný blázinec. Když jsme byli s Justynem spolu v Kanadě, bylo to jiné. Klidnější.

Po jídle nás Justin zavezl zpátky k domu a on si musel jít zabalit. Já mezitím šla najít Dylana. Byl s Mikyem v bazénu a hráli basket. Vypadalo to, že se dost baví. „Čaute" Usmála jsem se na ně. Oba mě pozdravili, ale Dylan se na mě koukal mnohem déle než Mikey.

„Hej Ari" ozval se Twist a obejmul mě kolem ramen. „Pak jdeme všichni na pláž. Jdeš taky ?" Zeptal se a napil se plechovky piva. „Určitě" Usmála jsem se a Twist skočil do bazénu. „Jdu se rozloučit s Justinem." Řekla jsem a oděsla pryč.

Když jsem uviděla Justina s batohem na zádech, do očí se mi nahrnuly slzy. Justin si toho všiml a narodil smutný pohled. „Awww." Došel ke mně a silně mě obejmul. „Neplakej...příště dojedeš ty za mnou" šeptl.
„Ale kdy ?!" Špitla jsem. „Určitě brzy" řekl a odtáhl se.

Nasedl do auta a odjel. Utřela jsem si slzy a šla zpátky do domu. Tohle byly ty nejlepší narozeniny.
Šla jsem do pokoje a koukla se do tašky a zjistila jsem, že nemám plavky. Sakra. Musela jsem je nechat u otce.

Sešla jsem dolů a potkala tam Chrise. „Čau Ari.." pozdravil mě. „Ahoj. Nevíš, jestli už kluci šli na tu pláž ?" Zeptala jsem se. „Jo už šli, ale mě podala so obchodu pro pivo." Řekl a já se na něj Usmála. „Co je ?" Zeptal se a trochu se zasmál. „Pojedu s tebou. Potřebuju plavky." Zasmála jsem se a šli jsme k autu.

Bylo hrozné vedro a já cítila jak se potím. Dojeli jsme k největšímu nákupáku ve městě a šli dovnitř.

„Já jdu pro to pivo a tam máš letní oddělení

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„Já jdu pro to pivo a tam máš letní oddělení." Řekl a odešel. Já šla tam kam ukázal a začala se hrabat v oblečení. Bylo tu hrozně moc plavek a já si nedokázala vybrat.

Nakonec jsem vzala do ruky černé plavky s bílými tečky a volánky. „Nechceš si raději vzít tyhle ?" Ozval se za mnou Chris a ukazoval na dětské plavečky, které byly růžové s kytičkami. „Bohužel nemají moji velikost." Odpověděla jsem smutně a Chris se zasmál.

Když jsme došli domů, šla jsem se převléct

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Když jsme došli domů, šla jsem se převléct. Plavky mi naštěstí seděly. Chris na mě čakal dole, taky už byl převlečený.
Na tom místě u vody jsem byla poprvé. Kluci se koupali a Dylan byl s Mikyem na dece.

Když nás uviděli, kluci se zaradivali, že máji co pít. Chris to položil na zem a sedl si na teplý písek. „Děkuju, že jsi mě vzal sebou." Usmála jsem se. „Kdykoli." Taky se usmál a podal mi dvě piva, které jsem zanesla Dylanovi a Mikeymu.

„Kde jsi byla tak dlouho ?" Zeptal se Dylan a napil se

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„Kde jsi byla tak dlouho ?" Zeptal se Dylan a napil se. „Musela jsem si jít koupit plavky." Zasmála jsem se a sedla si vedle něj.
„Už jste byli ve vodě ?" Znova jsem si vstoupla a šla k vodě. „Ne ještě ne." Řekl Mikey. „Tak na co čekáte !" Křikla jsem a rychle utekla do vody.

Voda byla příjemná a čistá. Uslyšela jsem jak zamnou někdo plave. Otočila jsem se a uviděla Dylana. Když za mnou dopalaval obmotala jsme si ruce kolem jeho krku.

„Jak jste si to užili s Justinem ?" Zeptal se a u toho s náma točil dokola. „Bylo to fajn. Jsem ráda, že jsem ho zase mohla vidět." Usmála jsem se. „Já jedu už zítra ráno." Řekl docela smutně a já ho políbila. Odtáhla jsem se od něj, díval se na mě vážným pohledem..přímo do mých očí. Znervozněla jsem a taky jsem pěkně zrudla. „Jsi krásná když se červenáš." Řekl a políbil mě na nos"
Začala jsem na něj šplíchat vodu. „Tak to jsi neměla !" Křikl a oplátil mi to. Začala jsem rychle plavat pryč, ale dohnal mě. Vzal mě kolem pasu a otočil si mě k němu.

Smáli jsme se a já se konečně citila šťatna. Teda Né konečně, ale po dlouhé době.
Obmotala jsem si kolem něj nohy a mi se začali líbat. „Takhle bych mohl zůstat celý život." Řekl Dylan a zastrčil mi pramínek vlasů za ucho.
„Víš..." trochu zvážněl ale bylo vidět, že je nervózní. „Jak to mezi námi je ?"

Tak jak to bude ? 🤷🏼‍♀️

Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] On viuen les histories. Descobreix ara