School bus

10.3K 472 30
                                    

PROSÍM INFORMACE

Tákže...Včera jsem prostě sedla a začala psát příběh. Zatím tam není nikdo z Magcons nebo Dallas. Je to spíš inspirované TEEN WOLF. Takže kdyby si někdo Chtěl přečíst byla bych ráda. Jmenuje se to Nepřítel mého otce.

Rána jsem se rychle probudila a ještě rychleji jsme se koukla na hodiny." 7:30 !! SHITTT !" 

Jako šílená jsem začala lítat po celém domě. Naštěstí jsem si tašku zabalila už včera. Rychle jsem se oblékla a namalovala. Já tak nenávidím když nestíhám.

Rychle jsem utíkala ke škole a uviděla spolužáky jak nastupují do autobusu. Doběhla jsem k učitelce. "Ariana no sláva. Honem dej řidiči svou tašku a jdi si sednout.

Když jsem došla k Seleně zarazila jsem se. Vedle ní seděl Nash a ona se o něj opírala. Měli jsme sedět spolu. Říkala jsem si v hlavě. Sedla jsem si na volné sedadlo a mírně jsem se otočila aby jsem viděla Sel. Když mě uviděla trochu se zarazila a pak se na mě omluvně podívala.

Magcons a pipky jako Vanessa seděli vzadu. Nemohla jsem se na Camerona ani podívat po tom co se nám včera stalo. Najednou do autobusu vlezl Chris. Podíval se na mě a usmál se. Takže nakonec nebudu sedět sama." Camerone co to děláš? Kam to jdeš Camerone" Uslyšela jsem ze zadu hlasy.

Cameron si sedl vedle mě. " Promiň bro." Řekl a na Chrise se usmál. Co to má jako být ? Nechápavě jsem se na něj koukala. Věděla jsem, že se Vanessa pěkně zlobí. "Camerone co to děláš ?" Šeptla jsem a on se na mě podíval. " Jak jsme říkal. Nechci aby jsi s ním něco měla." Pak svůj zrak zase odvrátil. " Jen si chtěl sednout, navíc ty mi nemáš co říkat." Naštvaně jsem pokrčila obočí. Na to mi nic neřekl. Ten klučina je vážně složitej případ.

Dallase jsem ignorovala a dala si do uší sluchátka. Cesta na místo trvá tři hodiny, takže asi umřu. Po první hodině Cameron usnul. Poznala jsem to podle toho, že si hlavu opřel o mé rameno. Chtěla jsem ho odstrčit, ale moje druhé já to nechtělo.

Najednou mě chytl za ruku a propletl si semnou prsty. Zastavil se mi dech, takže sem mu na to nic neřekla. Měla jsem. ale nechtěla jsem. Po chvilce jsem taky začala usínat.

 Po chvilce jsem taky začala usínat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Probudila jsem se na hlas učitelky, která oznamovala, že za deset minut budeme na místě. Probudila jsem se ve vážně zajímavé poloze. Hlavu jsem měla položenou na Cameronových nohou. Pořád jsme se drželi za ruce a cítila jsem, že mě hladí po zádech. Nechtěla jsem to všechno hezký narušit, ale musela jsem. Narovnala jsem se a pustila jeho ruku. Cameron se na mě koukal. " Vyspaná ?" Usmál se tím svým andělským úsměvem. " Ani ne." Zasmála jsem se.

"Tak jo dětská vystupujeme." Křikla učitelka a všichni začali vystupovat. Cameron vystoupil mezi prvníma, ale já jsem čekala až se ta fronta trochu uvolní. Vystoupila jsem ven a uviděla celkem hezký hotel. Vlastně to ani nebyl hotel.

Vedle mě se objevila Selena. " Ari promiň. Nash on..." Nenechala jsem ji to doříct. " To je v pohodě." Mírně jsem se usmála a zahleděla jsem se na Vanessu, která křičí na Camerona. On jí něco řekne a pak odejde. Jde si stoupnout vedle Shawna a Nashe.

"Prosím, trochu se utište

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Prosím, trochu se utište. Tohle je teď místo kde budeme bydlet. Udělejte si dvojice podle toho s kým budete na pokoji. Nechci vidět žádné dvojice jako kluk a holka !" Všichni se zasmáli a Selena mě obejmula. "Jsi semnou že jo kočko !" Zasmála se a já kývla.

Náš pokoj byl celkem v pohodě. Ten hotel musí mít tak dvě nebo tři hvězdy, ale je to přijatelný. " Takže ty a Cameron jste..?" Zeptala se mě když jsme odcházeli z pokoje. " Co? Ne ne nejsme. Nejsme nic." Zazmatkovala jsem a ona se zasmála. "No viděla jsem jak se držíte za ruce, ale dobře." Usmála se a šli jsme dál.



Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Where stories live. Discover now