Instagram chat

13.3K 469 57
                                    


„Camerone ... Ariano. Okamžitě do ředitelny. Co to tady jako nacvičujete."

A sakra. Uviděl nás učitel Geyzl. My jsme tam jen stáli a Cameron mě pořád držel. „Slyšíte mě !" Zakřičel učitel, čímž ještě víc upoutal pozornost kolemjdoucích.

Oba jsme sebou trhli a vydali se k ředitelně. Cestou jsme potkali Vanessu, která stála u své skříňky. Když nas viděla jak se tržíme, jak mám Cameronovo tričko. Zlostí se mračila a ja se musela pousmát.
Když ji ovšem uviděl Cameron pustil mě a odkašlal si.

U dveří jsem zaťukala a když řekla ředitelka dále otevřela jsem dveře a vešla dovnitř. Cameron byl hned za mnou. „Tak copak to tu máme." Koukla se na mě a když uviděla Camerona bez trička zamračila se.

„Vysvělíte mi to ? Copak jste spolu někde něco dělali nebo co ?!" Zakroutila hlavou a já musela hned říct jak to doopravdy bylo. „Ne ! Nic jsme spolu neměli. Jen.." Chtěla jsem pokračovat, ale Cameron mi skočil do řeči.

„Ariana se polila kávou a já jsem jí ze slušnosti podal své tričko." Chtěla jsem k tomu něco dodat, ale vypadalo, že Cameron ví co dělá.

Ředitelka se nevěřícně koukala, ale pak jen řekla. „No dobře, teď to nebudu nějak řešit. Myslím že se to dalo udělat i bez toho nahého těla, ale fajn. Můžete jít." Odsekla a ukázala na dveře.

Vylezli jsme ven a Cameron se rychlím krokem vydal k východu. „Proč jsi to udělal ?" Zeptala jsem se ho. „Nemusím ti nic  říkat."  Otočil se na mě. „Ale já to chci vědět." Dala jsem si ruce do pasu. „Prostě se na tebe až moc koukali. A teď už jdu." Podíval se rozpačitě do země. „Počkej kam jdeš?" 

„Jestli nevidíš jsem tak trochu nahý. Jdu si pro tričko. A vlastně už se asi nevrátím. Mám toho plnou prdel." Odsekl „Jo j...já asi tak půjdu." Vydala jsem se za ním.

Cameron už byl dávno pryč z budovy.  Vyšla jsem ze školy a šla přímo domů. To byl dneska zase den. Už se nemůžu dočkat až budu suchá.

Šla jsem po chodníku když v tom se u mě objevilo auto, které jelo mou rychlostí chůze. Koukala jsem se kdo řídí a byl to Cameron.

Otevřel okýnko auta. „Chceš svést domů ?" Zeptal se mě. „Ne ! Nepojedu s tebou v jednom autě." Odsekla jsem. Přece s ním nepojedu. To určitě ne. „Ale noták Ariano. Jsi celá mokrá, určitě máš toho dost." Řekl už trochu mile. „Proč si na mě najednou tak hodnej ? Nedává to smysl." Zastavila jsme se a koukal se na něj.

„No možná už mě to nebaví." Tuhle větu jsem od něj nečekala. „Tak notak kočko. Pojď bydlíš kousek. "

„Vážně musím ?" Zeptal jsem se ho a on kývl. Pro sebe jsem zabručela a vlezlar do auta. Zapla jsem si pasy a auto se rozjelo.

V autě bylo trapné ticho. Chtěla jsem ho nějak probourat, ale nešlo mi to. Navíc za par minut jsme byli u našeho domu, takže jsem ani němeli šanci si něco říct. „Tak jo. Dík já ti zitra vrátím to triko." Ukázala jsem na jeho bílé tričko.

„Jo neni zaco." Řekl bez jakékoli emoce. Vyšla jsem z jeho auta a šla přímo k domu. Ani jsem se na něj neotočila, prostě jsem počkala až odjel a šla dovnitř.

Doma jsem  si vlezla do sprchy a umyla ze sebe to kafe. Oblíkla jsem si župan a Cameronovo tričko i smím tílkem jsem dala do pračky.

Sedla jsem si na postel a koukla se na telefon. Měla jsem tam dvě zprávy od Matta a Sel.

Matt: Ariano jsi v pohodě ?!
Selena: Bože Ari. Co to ten Dallas dělá ?! Večer se stavím :)

Jo já sama nevím co se to s Cameronem děje.

Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Where stories live. Discover now