I love you

9.5K 448 32
                                    

Já vím, je to mega krátká část, ale prostě mi to nějak nejde. Zítra snad budu mít víc času. :/

Vykulila jsem oči na fotku mě a Camerona, jak se líbáme. Sakra.Sakra. Sakra......

V ten moment jsem cítila jak začínám rudnout. Koukla jsem se na Camerona, který byl úplně klidný. Je mu to asi jedno a nebo já jsem moc velká hysterka. Všichni se na nás koukali a to byl asi ten problém. "No co je ?" Křikla jsem na všechny. "Miluju Camerona, a co? Nemáte vlastní životy ?" Naštvaně jsem mrskla rukama.

Když si konečně ostatní začali hlídat svého, uvědomila jsem si, co jsem to vypustila z úst. Miluju Camerona ? Jsem asi úplně blbá. Koukla jsem se na něj a on mě vážně sledoval. Cítila jsem se hrozně trapně, ale naštěstí jsme si měli jít sednout do autobusu a tak jsem  bez žádného ohlédnutí šla přímo za nosem. Trapas....

Ještě k tomu sedím s Camem, to bude "úžasná" cesta. Když jsme nastupovali do autobusu, nemohla jsem si nevšimnou všech těch pohledů. Sedla jsem si na své místo a sledovala výhled z okna. U sedadla se objevil Cameron, který si beze slova sedl vedle mě.

Skoro celou cestu jsme na sebe vůbec nemluvili. Ani jsem se na něj nemohla kouknout. Večerní program na dnešek bylo domácí kino. Pustí se pár filmů a vy jíte popcorn a sedíte. Moc se mi do toho nechce. Klidně bych se zabalila do povlečení a jen ležela.

Když jsme byli na místě rychle jsem se snažila utéct do pokoje. A tak když jsem se dostala do budovy, zabočila jsem doleva a narazila do něčí hrudi. Byl to Cameron. Zase jsem měla v krku knedlík a nedokázala jsem se na něj koukat. Vzal mě za ruku a já se na něj nechápavě koukala. " Myslela jsi to vážně?" Usmál se a zvedl obočí. "Co jako myslíš ?" Dělala jsem blbou. "Ty moc dobře víš.." Svůj stisk víc zpevnil. "Všichni do pokojů.. Camerone.Ariano " Křikla na nás učitelka. Cameron se ke mně naklonil a pošeptal. "Jen abys věděla, je to oboustraný" Celá jsem se zachvěla. "Právě mi Cameron naznačil, že mě miluje ?




Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Where stories live. Discover now