Night with boys

12.2K 461 61
                                    

Najednou se ozval z venku výstřel a mně se zastavilo srdce.

Rychlím krokem jsem došla k oknu, ale nic jsem neviděla. Po výstřelu dům utichl. Jako by jsem tam byla sama.

Došla jsem dolů a opravdu. Nikdo nikde nebyl. Začínám se bát. Znáte takový ten pocit, kdy uslyšíte výstřel a kolem vás není nikdo, kdo by vás ochránil ? Že neznáte ?? No já doposud taky ne. „Haló ?" Křikla jsem. Najednou mi někdo dal pytel na hlavu a vzal mě na záda. Škubala jsem sebou, protože to byl fakt hnusnej pocit.

Jestli si kluci dělají srandu tak je zabiju. Hned první den. Ta osoba mě vedla pryč. Nevím kam, ale po chvilce jsem uslyšela hlasy. Postupně zesilovaly.

Další výstřel. Měla jsem pocit, že ten kdo střílel je naprosti. Můj únosce se svalil na zem a já sním. Někdo mi sundal pytel a jal zase uviděla světlo.

Cameron. Celý obličej měl od krve a v jeho očích byla zlost a lítost. Pomohl mi vstát. Koukla jsem se za sebe a tam byl jeden z těch chlápků, kteří mě chtěli unést. Cameron mě vzal za ruku a rozutekl se pryč. Utíkali jsme lesem a já už nemohla. Bože, ten kluk má ale výdrž.„Kam to utíkáme ?" Zeptala jsem se ho, ale on neodpověděl.

Objevili jsme se na jakémsi útesu. Byl výhled na celé město. Když se Cameron zastavil snažila jsem nabrat dech. Cameron mě vzal za obě ruce a začal si mě prohlížet. „Jsi v pohodě ?" Zeptal se starostlivě a já kývla. Sedl se na okraj útesu a ja si sedla vedle něj.

„Kluci dostanou toho druhého a už budeš mít pokoj." Řekl a koukal se dolů.

Pohled Camerona

Když jsem ho uviděl s Arianou v náruči. Něco se ve mně zlomilo. Byl jsem nehorázné nasranej a tak jsem prostě střelil. Teď ji ještě k tomu musím lhát, že už je všechno v pořádku, ale přitom není. Nechci ji tahat do takového života. Chci ji vůbec mít ve svém životě ?

Pohled Ari

Spolu jsme šli zpátky k domu. Všechno vypadalo v pořádku. Dokonce i tělo toho chlapa bylo pryč.

Když jsem došli dovnitř. Kluci už byli doma. Někteří byli u televize a Twist s Willem byli v kuchyni. Sedla jsem si za něma. „Copak děláte." Zasmála jsem se, když jsem uviděla Twista jak mával s obracečkou. „Twist dělá ty nejlepší palačinky." Řekl Will a vytáhl z ledničky marmeládu.

„Já myslela, že jíte noo víc jako mafiáni." Hloupě jsem se zasmála. „Myslíš jako každý večer pizza nebo čína. Sezení u televize a tak?" Zasmál se Twist. „I drsňáci můžou být kuchařky." Ujasnila jsem a kluci se zasmáli.

„Zítra už jdeš domů co ?" Zeptal se Max když přišel a sedl si vedle mě. „Jojo." Usmála jsem se. „Vy nechodíte do školy ?" Zeptala jsem se, protože mě to vážně zajímalo. „Někdeří už do školy nechodí a my chodíme každý do jiné, aby to nebylo tak nápadný." Řekl Will a podal mi talíř s palačinkou. „Děkuju."

„Co teda normálně děláte večer ?" Zeptala jsem se. „No zrovna dneska máme den filmů." Odpověděl Twist a opřel se o stůl. Vykulila jsem oči a usmála se. „Nebuď tak překvapená. Nejsme psycho vrahové." Kluci se zasmáli a já seskočila z židle. Vzala jsem talířek a šla ho umýt.

„Kluci ? Udělejte někdo pop-corn prosím." Přišel do kuchyně kluk. Musím říct, že byl fakt pěknej. Vlastně skoro všichni tu byli sexy a krásní. Bože připadám si jako krává, ale je to pravda.

„Jsi vážně líné prase Chrisi !" Křikl se smíchem Will. „Ale i tak mě milujete." Usmál se a došel dovnitř. Když mě uviděl usmál se a šel ke mně. „My se ještě neznáme. Já jsem Chris." Podal mi ruku a usmál se. „Já jsem Ariana." Jeho ruku jsem příjmula.

"Ari pomohla by jsi mi s tím pop-cornem ?" Řekl Twist, ale Chris mu do toho skočil

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



"Ari pomohla by jsi mi s tím pop-cornem ?" Řekl Twist, ale Chris mu do toho skočil. „To je v pohodě já to udělám. " Všichni se na něj překvapeně koukali a pak odešli. „Podala by jsi mi prosím misku ? Je v tam tom šuplíku." Ukázal na šuplík a já ho otevřela a vzala dvě misky. „Raději tři." Zasmál se a opřel se o linku.

„Takže ty jsi tu nový nebo.." Začala jsem. „Oh.. Né já byl jsem v New Yorku kvůli... mé mamce. Je nemocná." Viděla jsem v jeho očích smutek. „Ale tak to je jedno. Teď jsem zpátky a budu chodit na stejnou školu jako Cam." Dořekl a nasypal první várku do misky.

„Jsem nejlepší v trénování pop-cornu do pusy." Pyšně se na mě usmál. Vzal se jeden kousek a hodil ho dost vysoko a i tak se trefil. „Pff. To zvládnu taky." Povytáhl obočí.

Trefila jsem se. A znova a znova. Když jsem jeden kousek vyhodila, Chris mě žduchl a snědl ho za mě. „To jsi neměl dělat. !" Naštvaně jsem se na něj koukal. Vzala jsem plnou hrst a hodila ji po něm. Oba jsme se smáli a začali jsme uklízet ten nepořádek co po nás zůstal. Když byli misky plné vzali jsme je a šli do obyváku. Kluci tam byli nachystaní a vybírali film. Cameron seděl na křesle a skenoval Chrise pohledem. Co má za problém ? „Tak fajn. Vybere Ariana když se nedokážeme dohodnout. Ari, chceš 21 jump street nebo Rychle a zběsile ? Zeptal se mě Twist. Rychle a zběsile jsem viděla tisíckrát, takže sem kývla na 21 jump street.

Nikde už nebylo místo a tak jsme si s Chrisem sedli na zem. Cítila jsem oči Camerona, které se na mě koukají.

Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Where stories live. Discover now