School Cinema

10K 460 28
                                    

Právě mi Cameron naznačil, že mě miluje ?

Zalezla jsem do pokoje a sedla si na postel."Ari ? Jsi v pohodě ?" Zeptala se Sel, když viděla, že jsem trochu mimo. "Jojo." Usmála jsem se na ni, ale v hlavě jsem měla Camerona. "Těšíš se na večer ?" Zeptala se, když si z kufru vytahovala oblečení. "Jako jo, ale mám hroznej hlad." Zakňučela jsem. "Hej taky by jsem si něco dala. Co bude na večeři ?"

"Nic dobrýho." Zašklebila jsem se a Sel se začala smát. "Pizza !!!" Křikla Sel a ukázala mi telefon, kde měla adresu pizzerie, která byla kousek od nás. Usmála jsem se na ni. "Učitelka nám to ale nedovolí." Ušklíbla jsem se." Tak si ji objednáme ?" Vytočila jejich číslo, aniž by se mě zeptala.

Učitelce jsme řekli, že jsme si něco koupily v té Zoo, a že nemáme hlad, takže jsme mohly zůstat v pokoji a ostatní šli do vedlejší budovy na tu "SUPER" večeři.

Když Seleně zavolal poslíček, že je před budovou, vzala si peníze a šla pro ni. Když ji donesla začali jsme tancovat. "To je hrozný porno!" Křičely jsme s plnou pusou, protože to byla nejlepší pizza, kterou jsme kdy jedly. 

Najednou mi přišla práva od Camerona.

CAM: Hej kde jsi jako ? Dneska je kapusta :P

Musela jsem se nad tím zasmát . Vyfotila jsem ji a poslala jsem ji.

ARI: Neměly jsme se Sel na kapustu chuť  ❤

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

ARI: Neměly jsme se Sel na kapustu chuť  ❤

CAM: To není fér !!

Dojedly jsme poslední kousky a krabici vyhodily do popelnice. Když ostatní přišli z večeře, začaly jsme se chystat na kinovečer. "Asi si vezmu jen tepláky a tílko." Vytáhla jsem z kufru šedé tepláky a růžové tílko. "Jo já taky." Odsekla Sel.

Kinovečer měl být ve vedlejší budově, kde je velké promítací plátno. Sebou jsme si vzali deky a polštáře. Skoro všichni už seděli na svých místech, takže nám zůstala poslední místa vzadu, Všude kolem byly madračky , takže nás nenechali sedět na zemi. Když jsme si udělali pohodlí, objevili se Magcon kluci, takže i Cameron, Nebudu vám lhát, v ten moment mi bylo trochu trapně. Cameron si sedl vedle mě a Nash si sedl vedle Sel.

"Máme tu popcorn !!" Ozval se ze zadu Jack a každému podal.  Když film začal opřela jsem se o jeho rameno a on mě vzal za ruku. Už mi to bylo jedno, že nás každý vidí.

Cameron si vzal popcorn s snažil se trefit do pusu. Párkrát se mu to povedlo, a tak jsem začala taky. "Heej !" Štěkla jsem po něm, když do mě naschvál žduch. Vzala jsem si hrst a hodila ji po něm. "Ty si potvora !" Udělal uplně to samé. "No super, a teď  nemáme nic. Dobrá práce Dallasi" Naštvaně se na mě podíval. "To ale není jen moje práce !" Udělal uraženýho, což mě hrozně rozesmálo.

"Za to chci pusu." Zvedl obočí a já vykulila oči. "To si fandíš." Usmála jsem sena něj a on mě rukou stáhl k němu, takže jsem skončila na něm.  Naše obličeje se skoro dotýkaly. Sledovala jsem jeho rty a pak jsem ho konečně políbila. Cameron mě ještě víc obejmul a když si semnou sedl, otočila jsem se na film a hlavou jsem se opřela o jeho hruď.

Další film se jmenoval Satan Junior, což byla hroozná blbost. Jako dobře komedie to byla, občas jsem se i zasmála, ale byla to prostě hrozná blbost. Nash nám donesl druhý popcorn, který už jsme jedli normálně. "Came ?"  Šeptla jsem a on se ke mně naklonil. "Copak ?"

"Bojím se.."Sledovala jsem svoje ruce. "Čeho ?" Zeptal se. "Že až přijedem dom , všechno se změní." Odsekla jsem a Cam se zarazil. "Jestli se něco změní, tak to bude jen lepší." Dal mi pusu do vlasů a dál sledoval film. 

Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Kde žijí příběhy. Začni objevovat