Really ?

9.3K 400 24
                                    

  Další díleček kočičky !!!!!

Stavím se za klukama od mafie.

Odpoledne jsem požádala Matta, jestli by mě k tam zavezl, protože Mikey, taky nebyl k dohledání. Nejdřív nesouhlasil ,ale nakonec jsem ho přemluvila.

Ještě jednou, jen prostě kdyby náhodou jsem zavolala Camovi. A vite co ? Zvedl to. "Můžeš mě kurva nechat být ?" Křikl do telefonu a já netušila co říct. "Camerone ?" Nejistě jsem se ozvala. "Už mě dost sereš Ariano." Co to sakra říká. "Já tebe ?" Hrubě jsem se zeptala. "To ty mi to nezvedáš, a já o tobě nic nevím, kdyby jsi aspoň napsal tu zkurvenou zprávu !" Už mě dost naštval. "Jdi do hajzlu Ariano." A tipl to.

Dál jsem to neřešila, protože by mi to pokazilo náladu ještě víc. No a jestli je tam kde si myslím, tak si to hezky vyříkáme.

"Jestli mě kvůli tobě zabijou, tak.." skočila jsem mu do řeči. "Ale klid hysterko. Jsou v pohodě." Uklidnila jsem ho, když jsme přijeli před dům. "Ale i tak raději zůstanu v autě." Vypl motor a zapl rádio. "Dobře." Odsekla jsem vystoupila. "Kdyby ti něco chtěli udělat, tak napiš." Křičel zamnou¨.

Přišla jsem před dveře a zazvonila na zvonek. Sice vím, že jsou v pohodě, ale to vím jen o pár členech. Naštěstí mi dveře otevřel Twist, který zrovna jedl rohlík a když mě uviděl, usmál se a obejmul mě. "Čau Ari, co ty tu ?" Zeptal se když mě pustil dovnitř. Vešla jsem do obyváku kde byl Will a ještě pár kluků. "Hledám Cama. " Sedla jsem si na sedačku a Twist si sedl na zem naproti mě. " Víte kde je ?" Zeptala jsem se a koukala se na ně.

Už podle pohledu jsem věděl,že to vědí. "Neměli bychom ti to říkat." Šeptl Will a já se na něj naštvaně podívala. "Jel do New Yorku." Rychle vypustil z pusy Twist. "Ale Twiste !!" Křikl Will. "Neměli jsme jí to říkat." Bavili se jako bych tu nebyla. "A proč...proč mi to neřekl?" Pokrčila jsem nechápavě obočí.

"To nám neřekl." Odpověděli mi. "A co tam dělá ?" Položila jsem další otázku, ale Twist zapl telku. Sledovala jsem ho a on tam začal přepínat kanály, dokud jsem neuviděla Camerona v televizi. Okamžitě jsem vstala.

Mluvilo se o nějaká párty v plavkách, kde byl Cam s nějakou "hvězdou". Prý spolu jsou skoro každý den a všichni tenhle pér milují. "Kdo je tento neznámí fešák ?" Poslední slova reportéra zazněla a já měla v očich slzy. "Není to tak..." Začal něco říkat Twistl, ale já ho neposlouchala. Jen jsem měla před očima tu jejich fotku. Ta holka byla krásná a vysoká.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Bez jediného slova jsem odešla z domu pryč. Twist se mě ale snažil uklidnit. " My to nevěděli. Má tam mít nějaké setkání s dodavateli, ale tohle, určitě to tak není." Šlo vidět, že to i on nečekal. "To je v pohodě Twiste." Falešně jsem se přes slzy usmála a odešla.

Když jsem stála před autem a Matt mě uviděl, okamžitě vylezl z auta a obejmul mě. "Ari ? Co se stalo? Něco ti udělali ? Nebo..Cameron ?Je tam ?" Začal se ptát a tváře mi dal do dlaní. Snažil se mě uklidnit, ale já ze sebe nemohla dostat ani hlásku. "Onn..on je s jinou. " Silně jsem se nadechla. " Celou tu dobu je s jinou a já mu kráva znova naletěla. " Už nikdy víc. Nikdy.


Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Where stories live. Discover now