School

16.3K 550 14
                                    

Drž hubu kokote !" Zabručel a já se musela pousmát.

Zbytek hodiny se nic moc nedělo. I když jsem pořád cítila jeho oči jak mě sledují a já věděla, že bude zle.

Ale celý ten den jsem chodila jen se Sel, takže na mě nemohl. Asi to vypadá, že jsem slaboška, ale fakt nechci mít problémy. Aspoň né tak velký.

Selena je fakt super. Nevím, ale mám pocit, že jí mužu věřit. Přistěhovala se sem před rokem.

Poslední přestávku jsme spolu seděli na židli, když k nám přišla Vanessa a její kámojdy. Opřela se o naši lavici a divím se, že jí ty kozy nevypadaly ven.

„Ahoj Ari. No musím říct, že jsem tě nepoznala, ale víš, že tady jsi pro všechny stejně ta tlustá." Poslední slova zašeptala a pak se smíchem odešla.

„Kravka pitomá." Sel zakroutila hlavou a dál si kreslila do sešitu.

Poslední hodina byla angličtina, takže pohodka. Uteklo to dost rychle a já jsem se musela pochválit jak jsem to zvládla. Né úplně jak jsem chtěla, ale lepší už to nebude.

Selena už šla domů a já čekám před školou na otce. Areál školy najednou utichl a nikde nikdo.

„Celkem odvážná mrcha, né ?" Za zády se objevil Cameron. Ušklíbla jsem se na něj a on přišel rychle ke mně a vzal mi mou bradu, kterou následně zmáčkl. „Takhle si na mě dovolivat nebudeš, leda že by jsi mi ho vyhonila." Nechutně se usmál a já se od něj odstrčila.

V ten moment se v zatáčce objevil auto mého táty. Velmi dobré načasování. Děkuju ti Bože. Rychle jsem mu zamávala, aby Cameron viděl, že teď už na mě nemůže.

Nasedla jsem si do auta a byla ráda, že jedu domů. „Tak jak bylo??." Řekl taťka do větru a já se snažila co nejlépe usmát. „Jo, v pohodě." Zapla jsem si pás a opřela se rukou o okno.

Doma jsem si napustila vanu a relaxovala. Po dnešním "útoku." jsem měla na ruce malé modřinky. To je to nejmenší.  

Najednou jsem uslyšela jak mi zvoní telefon a já byla zrovna ve vaně, takže jsem to nechala být. Ovšem za minutu se zvonění ozvalo znova. „Grrr !!" Protočila jsem oči a vylezla ven. Vzala jsem si ručník a obmotala jsem si ho kolem těla.

Natáhla jsem se pro telefon a zvedla to. „Prosím ?" Řekla jsem trochu otravně.  „Ahoj Ari, tady Selena. Promiň. Vyrušila jsem tě ?" Zeptala se. „Byla jsem ve vaně, ale v pohodě. Co potřebuješ?" Upravila jsem si ručník a sedla si na okno.

„Víš jeden kluk Nash mě pozval do kina. Bere tam i nějaké kamarády s já mám taky klidně někoho dovézd. A tak volám tobě." Ušklíbla jsem se, protože jsem uslyšela jméno Nash. „Jakej Nash ? Ten od Magcon boys ?" Je to klučičí skupina. Né nějaká hudební skupina, ale prostě všechno dělají spolu a tak. Mezi něma je samozdřejmě i Dallas.

„Eeee jo,... tak co půjdeš ?" Nastalo ticho. „Né Sel já..." Přerušila mě. „Prosím Ari !! Já tě tam potřebuju." Zaškemrala a já si představila ten její smutný obličej.

„Tak dobře no." Nakonec to nemusí být zlý. Co to povídám, bude to ještě horší. „Aaaaaaa ! Děkuju. Přijedu pro tebe o půl 7." Řekla poslední větu a pak to tipla.
No super. Teď je půl 4, takže mám ještě čas.

Celý ten čas jsem si ještě vybalovala věci. U toho jsem si vybrala oblečení, které si tam vezmu.

Je 18:26 a já už čekám v kuchyni, ač se tam netěším.

Zachvilku se ozval zvonek a já šla otevřít dveře. „Ahoj kočko !" Vykřikla Sel a obejmula mě. „Tak jedem." Řekla a vydala se k autu. „Ty máš auto ?" Zeptala jsem se když jsem si sedla dovnitř.

„Jojo. Dostala jsem to jako dárek k narozeninam." Nastartovala a zapla si pás.

 Po 10 minutách cesty jsme dojeli před kino

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Po 10 minutách cesty jsme dojeli před kino. Lidí tam bylo celkem dost, ale parkoviště bylo prázdný.

Vystoupili jsme z auta a já se rozhlížela kolem sebe. Známe tváře všude. U našeho auta se objevil Nash. „Ahooj !! Čau Ariano ! Rád tě zase vidím." Usmál se a koukl se na Sel. „Jste ready ? Vybral jsem super film." Mrkl a pak se vydal ke vchodu.

Šli jsme za ním a tam jsme uviděli skupinku kluků. „Chceš mi říct, že jsme tu jediné holky ?!" Trochu mě vyděsila ta představa, ale Sel mě uklidnila, když ukázala na další tři holky.

Ufff ! Došli jsme k nim a všichni se na nás koukli. „Hej lidi, tohle je Sel a... Ari." Ukázal na nás. Všichni nás začali zdravit, takže zatím pohoda. Nakonec to nebude tak špatný, hlavně tu není Cameron což je důležité.

Šli jsme do hlavního sálu a kluci tam začali kupovat jídlo a pití. A když měli zaplatit kluk si s nima plácl a nechal je odejít bez placení. „To je Tom, náš dobrej kamarád." Ozval se za mnou blonďák a už jsem zapomněla jak se jmenuje. „Ahoj já jsem Matt, nevim jestli si pamatuješ..." Podal mi ruku a já ji přijala. „Jo vím. Ariana."

„Hej lidi, tady máte svoje lístky. Máme je zadarmo, takže." Podal mi jeden a měla jsem číslo 16. Sel měla 15, ale nikdo neměl 17, takže asi budu nakraji.

Vešli jsme do místnosti s velkým plátnem a sedadli. Všichni jsme si sedli a před začátkem filmu přišel on. Cameron. „Hej tady jsme kámo !" Zamával Nash. Kurva.

„Kde je číslo 17 ?" Zeptal se koukal se kolem. „Tam, vedle A..Ari." Ukázal na mě. A všichni moc dobře věděli co mi dělal, protože většinou tam byli taky.

„Co tu kurva děla !" Zašeptal Nashovi do ucha.

Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Where stories live. Discover now