Alone on Party

9.7K 398 47
                                    

Taak čičinky <3 Další díl. přes 800 slov. To se musím pochválit. Všechny vás moc miluju. Mějte krásný sny a krásný den <3

Usmál se a vstal. "Tak jdeme na to Lady."

Ještě mi podal rudou rtěnku a rychle utekl ze dveří. "Matthew !! Sakra už s tebou." Křikla jsem na něj a u toho se smála jako lachtan. Ovšem tak se směju pořád . Seběhla jsem schody a vyšla ven, kde už čekal Matt v autě. Sedla jsem si vedle něj a připoutala se ? Říká se to ? No asi mě chápete.

"Okamžitě si namaluj tu pusu !" Ukázal na zrcátko, které měl v autě a já ho nakonec poslechla, protože mě fakt děsil. "To vypadá, že Camerona nemáš rád." Domalovala jsem se a koukla se na něj. "Za to co ti udělal ? Bych ho nejraději zabil." Pozorně sledoval cestu. A vůbec se neusmál, jako by to bral vážně.

"Kde to vlastně je ?" Zeptala jsem se a koukala se z okna. "No.. v takovém paláci ? Dá se to tak říct. Lidi všude kolem budou trochu víc elegantní si myslím." Začal vysvětlovat. "Jo a proto jdeš oblečenej jako bezďák..Vážně elegantní." Zachychotala jsem se a on se na mě opět uraženě podíval. "Náhodou !! Já se v modě vyznám. Podívej jak krásně jsem tě oblékl." Poplácal si rameno a zastavil před budovou, která vážně vypadala jako takový palác. "Je tu postavená už rok."

Z budovy je již ozývala hudba a v ten moment jsem znervozněla. "Asi je to blbost. Zavez mě zpátky domů." Udělala jsem na něj psí oči s nadějí, že mě poslechne. Bohužel mě zatáhl za rameno a vedl mě dovnitř.

Všude bylo dost lidí ä párty byla v plném proudu. "Pojď sedneme ke stolu a já nám dojdu pro pití, dobře ?" Matt se snažil přeřvat tu hlasitou hudbu, abych ho vůbec slyšela. Jen jsem kývla na souhlas a sedla si ke stolu, na který ukázal.

Za pár minut přišel Matt i s pitím. "Taaak jsem tu." Podal mi skleničku a spolu jsme si cinkli. "Pak to spolu roztočíme." Zasmál se a napil se. "Čau Matte !" Křikla na něj parta holek, které tancovali kousek od našeho stolu. "Ahojte kočky !" Pozdravil je a stoupl si. "Hned jsem tu." Naklonil se ke mně a pak se dál bavit s těma holkama.

Začalo mi být vážně na nic. Můj otec je zase tam kde byl. Už se vůbec nevidím se Selenou a Cameron ? Ten se na mě vysral. Vlastně ani nechápu proč.

Pohled Camerona

Dnešní den se ukončil tou nejlepší párty Magcons kluků. Všude plno sexy holek a chlastu. Prostě tak jak to má být. Na klíně mi sedí jedna z kurev, které Nash objednal. "Nechceš mi dojít pro pití ?" Zašeptala a u toho mi pohladila rozkrok. Byl jsem už dost opilý a nadržený a tak jsem šel. Musel jsem se dostat přes kupu tančících lidí. A pak jsem ji uviděl.  Arianu. Seděla sama u stolu a i přes to jak krásná byla, cítil jsem, že jí něco trápí.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


A já to chápu. To určitě ten její fotr. Počkat. Zajímá mě to vlastně ? Vždyť jsem ji poslal do prdele, protože to ona poslala do prdele mě. Hned ten den co jsem od ní odešel mi napsala na FB, že jsem kokot a že semnou nechce být. Tak jsem v ten den odjel pryč. Skrz mafii a tyhle věci. Měl jet jenom Mikey. ale nakonec jsem jel s ním. Pak mi začala psát a volat a to mě ještě víc zmátlo.

Pořád jsem stál na místě a koukal na ni. Proč je tak krásná ? Nikdy jsem si toho nevšiml. Najednou zvedla oči a podívala se přímo do těch mých.  Ani jeden z nás neuhnul. Jakoby jsme si rozuměli i beze slov. V těch jejich očí byla bolest. A ne jen to. Její oči byli jako moře emocí a já z nich nedokázal pořádně číst.

Pak si najednou stoupla a odešla pryč. I přes tu bolest jsem musel jít za ní. Ale v davu jsem ji ztratil. "Kurva." Řekl jsem si pro sebe. Uviděl jsem ji jak  jde k východu, ale když jsem udělal první krok k ní zastavila mě další holka. "Čau Came." Usmála se a pohladila mě po ruce. "Nechceš si zajít do pokoje nahoru ? Slyšela jsem, že je to tam fakt fajn." Upravila si výstřih, takže jsem uviděl její prsa. Byla to fakt sexy kočka. Že bych nakonec šel ?

Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin