IN HOSPITAL

10.5K 402 22
                                    

Strachem jsem musela zapištět.

Cameronovi se zamotaly nohy a on spadl. Skoro nikdo si toho nevšiml. Všichni byli buď u podia, a když si toho někdo všiml, dělal, že se nic neděje. Klekla jsem si k němu a prohlédla jsem mu ránu. Krev měl i na obličeji a já myslela, že omdlím. Naštěstí jsem potkala Nashe, který nesl pití a když mě uviděl, rychle ke mně přišel "Ari? Co se stalo ?" Zeptal se vyděšeně a prohlídl si Cama, který se snažil vstát. Nash odložil pití a okamžitě mu pomohl. "Musí do nemocnice." Řekla jsem a pomohla Nashovi. "Ale oba jsme pili."

"Tak někomu zavoláme. Třeba Mikey." Odpověděl a posadil Cama na lavičku před areál. Já vytočila jeho číslo a naštěstí mi to zvedl. Ochotně pro nás přijel a zavezl nás do nemocnice. Selena a zbytek zůstal tam a vlastně vůbec netušili, že se něco stalo. Cameron se konečně trochu probral a začal se ptát co se stalo a kde je.

"Děkuju moc Mikey." Děkovně jsem se na něj usmála, když odjížděl. "Klikoli." Mírně se usmál a odjel. V nemocnici jsme museli čekat v čekárně a já už to nemohla vydržet. Pořád jsem se na Cama koukala a bolelo mě to za něj, I když se smál, pořád jsem viděla tu krev.

Když se dostal na řadu, ošetřili mu to a za deset minut jsme opět stáli před nemocnicí. "Já musím ještě za Sel. Už asi nebudeme nikoho otravovat." Uchechtl se. "Jo, já bydlím asi pět minut odtud, takže v poho." Rozloučila jsem se s ním a otočila se na Cama, který seděl na patníku.

"Bolí to ?" Zeptala jsem se a sedla si vedle něj. "Už ne, ale musím někomu zavolat, protože to mám dost daleko."Ušklíbl se a mě napadl nápad. "Můžeš přespat u mě." Usmála jsem se a on se na mě udiveně podíval. "Co jsi to řekla ?" Zvedl obočí a usmál se. "Ale niic." Zakřenila jsem se a Cam mě ze zadu obejmul. "Poslouchám ? Jen jsem nedokázal pochopit co jsi to řekla." Kousl mě do ucha a mě osypala zima. "Můžeš přespat u mě." Řekla jsem, tentokrát hlasitěji. Cam mi dal pusu na tvář a vyhodil si mě na rameno.

Zapištěla jsem a pak mě pustil. Cestou jsme se drželi za ruce a Cam si s nimi hrál. "A co doma ? Neřeknou ti na to něco ?" Zeptal se. "Táta šel se svou přítelkyní na večeři a poslední dobou je dost hodnej. Ale i tak mu to neřeknem." Zasmála jsem se a vytáhla klíče.

Táta ještě nebyl doma a to bylo pul dvanácté. Vešli jsme dovnitř a šli přimo do pokoje. "Jsi unavená ?" Zeptal se a sedl si na postel. "Anoo" Zaškemrala jsem. Šla jsem k němu a sedla se na něj. Prohlédla jsem mu hlavu a pak mu dala pusu na nos na což se uchechtl.

Šla jsem ke skříni a vytáhla jsem si pyžamo. Otočila jsem se k němu zády a svléhla si oblečení. Měla jsem pocit, že se na mě kouká i když byl na telefonu. Když jsem byla jen v tričku a spodním prádle, jeho silné paže se obmotaly kolem mě. I on už byl jen v boxerkách. Otočila jsem se na něj a žduchla jsem ho na postel.

Pomalu jsem si na něj sedla a ruce dala za jeho krk. Začali jsem se vášnivě líbat a Cam své ruce přesměroval pod mé tričko. Začal si hrát s mými prsy. Zasténala jsem mu přes usta, a najednou jsem uslyšela cvaknutí dveří. Rychle jsem odstrčila Cama a slezla z něj. Otevřela jsme dveře a  vykoukla ven "Ari ? Promiň jestli jsem tě vzbudili." Šeptl táta ze zdola a já si oddechla.

Zavřela jsem dveře a Cam se na mě naštvaně podíval. "Já za to nemůžu." Zasmála jsem se a lehla si do postele. Cameron se ke mně přitulil a obejmul mě. "Dobrou krásko." 

" 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Where stories live. Discover now